Katliam gibi kaza: 5 ölü 14 yaralı

Yurdun çeşitli bölgelerinde trafik kazaları can almaya devam ediyor. Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki trafik kazasında 5 kişi öldü, 14 kişi yaralandı. Balıkesir'in Bandırma ilçesinde de işçi servisinin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 02.01.2010 - 09:38
Abone Ol google-news

Trafik kazaları can almaya devam ediyor... Yurtta meydana gelen kazalar şöyle:

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinden Malatya'ya gelen minibüs ile karşı yöne seyir halindeki tır, Erkenek Tüneli yakınlarında çarpıştı. Kazada, minibüste bulunan 5 kişinin öldüğü, 14 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Ambulanslarla Malatya'daki hastanelere kaldırılan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle Malatya-Kahramanmaraş kara yolunun trafiğe kapandığı bildirildi.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi.

Bir minibüs ile tırın, Erkenek Tüneli yakınlarında çarpışması sonucu hayatını kaybedenlerin Şahin Kandemir, Hatem Akbulut, Emre Taş, Mutlu Etsileli ve Veysel Demirci olduğu tespit edildi.

Kazada yaralananların kimlikleri ise şöyle: ''Ramazan Atakan Aydın, Kemal Baykal, Yasin Ahmet Taş, Mehmet Potacı, Mehmet Kaya, Edip Özden, Mehmet Taş, Erkan Dağkabak, Serdar Karakaya, Harun Etsileli, Erkan Fırat, Recep Özdemir, Serkan Taş ve Bekir Derin.''

Trafik kazası nedeniyle çok üzüntülü olduklarını ifade eden Atay jandarma, polis, itfaiye ve sivil savunma ekiplerinin yolu ulaşıma açmaya çalıştıklarını söyledi. Atay, minibüste ölen 2 kişinin araçta sıkıştığını, sivil savunma ekiplerinin de minibüsü parçalayarak, onları çıkarmaya çalıştığını kaydetti.

Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin de kaza yerine Gölbaşı ve Akçadağ ilçelerinden 10 ambulans gönderildiğini, Malatya'daki hastanelerin yaralılar için gerekli önlemleri aldığını kaydetti. Bu arada, 23 K 2308 tır ile çarpışan 58 S 0333 plakalı minibüsün hafta içinde öğrenci servisi olarak çalıştığı, ancak minibüstekilerin öğrenci olmadığı bildirildi.

 

İşçi servisi devrildi: 1 ölü 15 yaralı

Aksakal beldesinde bulunan bir maya fabrikasına işçi taşıyan Veli Karagöz'ün kullandığı 10 S 10367 plakalı servis midibüsü, Bandırma-Balıkesir kara yolunun 10. kilometresinde yoldan çıkarak dere yatağına devrildi.

Kazada, midibüste bulunan işçilerden Aydın Ata (37) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Veli Karagöz ile işçilerden Ercan Çakır, Hüseyin Ata, Turgay Gülcan, Gürbüz Akkoyun, Gündoğan Ay, Yasin Kökler, Hüseyin Öz, Haluk Tan, Ercan Akkurt, Tugay Yıldırım, Ünsan Derin, Serdar Boral, Serdar Göksoy ve Ercan Kefsiz ise yaralandı.

Yaralılar, Bandırma Güven Karahan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

Balıkesir'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Hasan Çakmak'ın (58) kullandığı 10 DT 553 plakalı otomobil, aynı yönde giden Fatih Çetin (29) yönetimindeki 10 U 5844 plakalı araç ile Balıkesir-Bursa kara yolunun Küçük Sanayi Sitesi girişinde çarpıştı.
Kazada yaralanan sürücülerden Çakmak kaldırıldığı Balıkesir Devlet Hastanesi'ne yaşamını yitirdi.

 

Kamyonla otomobil çarpıştı: 1 ölü 6 yaralı

 Zonguldak'ta kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Uğur Tekin yönetimindeki 34 UB 0507 plakalı kamyon, Himmetoğlu köyü mevkisinde, Saffet Tonbuloğlu'nun kullandığı 78 BL 137 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Kamyon sürücüsü Tekin ve Muhammet Yılmaz ile otomobildeki Gökhan, Sedat, Mertcan ve Necmettin Tonbuloğlu yaralandı. Yaralılar, Zonguldak Atatürk Devlet ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı.

 

Uşak'ta trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı

Uşak'taki trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Ali İhsan Güneş'in (52) kullandığı 70 ER 710 plakalı minibüs, Uşak Yenişehir Rampası mevkisinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Yol kenarındaki istinat duvarına çarpan minibüs, 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Minibüste bulunan Fatma Güneş (49), olay yerinde öldü.

Yaralanan minibüs sürücüsü İhsan Güneş ile Hatice Güneş, Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler