Ceza antrenmanı mı?

UEFA Kupası 1. tur ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Bellinzona takımını 4-3 yenen Galatasaray, İstanbul'a döndü ve Florya'da ceza antrenmanına çıktı. Teknik direktör Skibbe'nin kötü futbola sinirlendiği tahmin ediliyor.

Yayınlanma: 19.09.2008 - 15:31
Abone Ol google-news
Özel bir uçakla İsviçre'nin Basel kentinden Atatürk Havalimanı'na gelen Galatasaray kafilesi, daha sonra, büsle Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelip ayağının tozu ile antrenmana çıktı. Skibbe'nin oldukça gergin olduğu görüldü. Sakatlığı süren Arda ayrı çalıştı, Hakan Balta koşu yaptı.
Bu çalışma ceza antrenmanı olarak değerlendirildi.
 
Sarı-kırmızılı futbolcu Harry Kewell, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının maçla ilgili sorusu üzerine, zor karşılaşmada bir kendilerinin bir rakiplerinin öne geçtiğini, sonunda kazanan tarafın kendileri olduğunu kaydetti. Kewell, takım olarak maçın ikinci yarısında daha iyi bir performans gösterdiklerini belirterek, kendisinin de çok iyi bir oyun çıkardığını, ancak önemli olanın takımın gösterdiği başarı olduğunu söyledi.
 
Milan Baros da, galibiyet için çok çalıştıklarını belirterek, galip gelerek bundan sonraki maçlar için moral kazandıklarını söyledi. Baros, kendi performanslarından ve oynadıkları alandan çok, takımın genel performansının önem taşıdığını vurguladı.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon