Felçli çocuğun "nefes"ini çaldılar

İzmir'de tren kazası sonucu felç olan ve nefes almakta zorlanan 6 yaşındaki çocuğun kullandığı oksijen konsantratörü, oksimetre ve oksijen cihazının Bayraklı ilçesinde bir hurdacıda bulunduğu bildirildi.

Yayınlanma: 04.01.2010 - 13:11
Abone Ol google-news

Bayraklı ilçesinde yılbaşı gecesi Şaban Şanlı'ya ait evden çalınan, tren kazası sonucu felç olan ve nefes almakta zorlanan 6 yaşındaki Melisa Şanlı'nın kullandığı oksijen konsantratörü, oksimetre ve oksijen cihazının bulunması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Bayraklı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalınan eşyaların hırsızlar tarafından satılma ihtimaline karşı ilçedeki tüm hurdacıları kontrol etti. Bir hurdacıda oksijen konsantratörü, oksimetre ve oksijen cihazı bulundu. Şaban Şanlı'dan alınan seri numaralarıyla hurdacıda bulunan aletlerin seri numaralarının aynı olduğu belirlendi. İş yeri sahibinin, oksijen konsantratörü, oksimetre ve oksijen cihazını 1 Ocakta 2 kişinin kendisine sattığını söylediği öğrenildi.

Hırsızlık yapılan evde parmak izi incelemesi yapılması sonucu, zanlıların, poliste suç kaydı bulunan Ö.A. ile M.A. olduğu tespit edildi. Polis, Ö.A. ile M.A'nın fotoğraflarını çalıntı eşyaların ele geçirildiği hurdacıya gösterdi. Hurdacının, çalıntı eşyaları kendisine satan kişilerin Ö.A. ve M.A. olduğunu söylediği belirtildi.

Çalıntı eşya satın alma suçundan ifadesi alınan hurdacı, cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. Ö.A. ile M.A'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yılbaşı gecesi bir eve giren hırsızlar, tren kazası sonucu felç olan ve nefes almakta zorlanan 6 yaşındaki Melisa Şanlı'nın kullandığı oksijen konsantratörü, oksimetre ve oksijen cihazını çalmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler