Trabzon zirvede

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor fırtınası esiyor. Bordo - Mavililer 4. haftanın açılış maçında deplasmanda Denizlispor'u Gökhan Ünal'ın golüyle 1-0 yendi ve yenilgisizliğini sürdürdü.

Yayınlanma: 19.09.2008 - 20:15
Abone Ol google-news

Denizli: 0 - Trabzonspor: 1

STAT: Atatürk (Denizli)

HAKEMLER: Özgüç Türkalp (5), Muhittin Gürses (5), Neşet Merdin (5)

DENİZLİSPOR: Cenk (4), Süleyman (5), Kratochvil (5), Couto (5), Çağlar (5), İsmail (3) (dk. 76 Musa), Tomas (4), Fatih (5), Braga (5) (dk. 58 Murat 5), Roberts (5), Ivan (4) (dk. 68 İzzet 4)

TRABZONSPOR: Tolga (5), Tayfun (5), Song (7), Egemen (6), Cale (6), Hüseyin (5), Selçuk (5), Colman (6) (dk. 90 Ceyhun), Serkan Balcı (4) (dk. 46 Isaac 6), Gökhan Ünal (7) (dk. 84 Ferhat), Umut (5)

GOL: Dk. 49 Gökhan Ünal

SARI KART: Süleyman (Denizlispor); Egemen, Umut (Trabzonspor)

Trabzonspor, Denizlispor'u 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bordo - Mavililer 4. haftanın açılış maçında deplasmanda Denizlispor'u Gökhan Ünal'ın golüyle 1-0 yendi ve yenilgisizliğini sürdürdü.

 
Maçtan notlar:


Turkcell Süper Lig'de dördüncü haftanın açılış karşılaşmasında, Trabzonspor sahaya geçen haftaki Beşiktaş maçının onbiriyle çıktı. Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın ise geçen haftaki kadrodan Musa ve Yusuf'u yedek kulübesinde oturtmayı tercih etti. Yalçın, bu oyuncuların yerine ilk onbirde İsmail ve Lietava'ya şans verdi. Denizlispor'un hafta içinde maç saatinin değiştirilmesi yönündeki isteğinin kabul edilmesine rağmen özellikle açık tribünde boşluklar gözlendi. Trabzonspor taraftarları da kale arkasında kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek verdi.
 

Yanal: Güven kazanıyoruz
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "İlk yarı kanatları çok kullandık. 3 forvete dönünce kontrolü ele geçirdik. İkinci yarı pozisyon açısından daha üretken bir takım haline geldik. İyi savunma yapan bir takımız. Önemli olan kazanmamızdı. Kazandıkça kendisine güveni artan bir takım olmak önemli" dedi.  
 
Denizli'den hakeme tepki
 
Maç sonrası Denizlispor cephesinde hakem Özgüç Türkalp'a tepki vardı. Ev sahibi ekibin çalıştırıcısı Ali Yalçın maçı güzelleştirmek adına ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Son dakikada penaltımız nasıl verilmedi anlamıyorum. Biz bu takımda basit bir sarı kart dahi görmüyoruz. G.Saray maçında ve bu karşılaşmada hakem hataları nedeniyle mağlup olduk. Yazık bunlara çok üzülüyoruz. Futbolcularımın performansından memnunum. Çünkü Trabzonspor'la başa baş oynadık" diye konuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler