Marca'dan Güiza'ya ödül

İspanya'nın önde gelen spor gazetelerinden Marca Fenerbahçeli futbolcu Güiza'ya ödül veriyor. Ayrıca sakatlığından dolayı uzun bir süre sahalardan uzak kalan Deivid De Souza'ya Brezilya'nın Corinthians takımından teklif geldiği iddia edildi.

Yayınlanma: 19.09.2008 - 20:32
Abone Ol google-news

Marca Spor Gazetesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Pichichi, Zamora, Miguel Munoz ve Guruceta ödüllerini bu yıl Fenerbahçeli Daniel Güiza da alacak. Iker Casillas, Manuel Pellegrini ve Megia Davila'nın da ödüle hak kazandığı törenin 6 Ekim 2008 Madrid'de Ritz Oteli'nde yapılacağı açıklandı. Marca Spor Gazetesi'nin Halkla İlişkiler Müdürü Sofia Martin'in Güiza'nın törene katılmasıyla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'ne bir davet mektubu gönderdiği açıklandı.
 
Corinthians Deivid'i istiyor
 
Sakatlığından dolayı uzun bir süre sahalardan uzak kalan Deivid De Souza'ya Brezilya'nın Corinthians takımından teklif geldiği iddia edildi.
Brezilya basınında çıkan haberlere göre Corinthians'ın Deivid De Souza'yı çok istediği ve görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Dış basında ülkemizde forma giyen futbolcular hakkındaki transfer dedikoduları bununla sınırlı değil. İngiliz basını da Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan'a Arsenal'in talip olduğunu yazdı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler