İstiklal'de protesto

İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Lisesi önüne gelen ''Küresel Eylem Grubu'' üyeleri, bildiri dağıttı. Burada grup adına yapılan açıklamada, ''Temiz ve yenilenebilir enerji kaynakları, enerji verimliliği ve tasarrufu, nükleer santral kurmak yerine enerji ihtiyacını çözmenin somut ve gerçekçi alternatifleridir'' denildi.

Yayınlanma: 20.09.2008 - 17:26
Abone Ol google-news

Beyoğlu'nda toplanan bir grup, 24 Eylülde teklif süreci sona erecek nükleer enerji santrali ihalesini protesto amacıyla eylem yaptı. İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Lisesi önüne gelen ''Küresel Eylem Grubu'' üyeleri, bildiri dağıttı.

Yüzlerine radyasyon tehlikesini simgeleyen makyaj yapan, ''nükleer enerji öldürür'', ''nükleer santrallere hayır'' ve ''nükleer ihaleyi durdurun'' yazılı pankart ile dövizler taşıyan gruptakiler, davul, tef ve düdük çalarak, sloganlar eşliğinde Tünel'e kadar yürüdü.

Burada grup adına yapılan açıklamada, ''Temiz ve yenilenebilir enerji kaynakları, enerji verimliliği ve tasarrufu, nükleer santral kurmak yerine enerji ihtiyacını çözmenin somut ve gerçekçi alternatifleridir'' denildi. Gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler