Özaçıkgöz: "DYP dedikodulara bulaşmaz"

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, ''Bir Başbakan medya ile kavga etmeye başladıysa bu işin sonu gelmez. Bu işin sonu kötüdür'' dedi. Partisinin il teşkilatının verdiği iftar yemeğinde konuşan Özaçıkgöz, iktidar ve medya arasındaki kavgaya ise, bugünkü dedikodulara ve yolsuzluklara kendi partilerini bulaştırmak istemediklerini belirtti.

Yayınlanma: 20.09.2008 - 19:30
Abone Ol google-news

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, ''Bir Başbakan medya ile kavga etmeye başladıysa bu işin sonu gelmez. Bu işin sonu kötüdür'' dedi.

İl teşkilatının verdiği iftar yemeğinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Özaçıkgöz, yerel seçimlere hazırlandıklarını, seçimlere girebilmek için Siyasi Partiler Kanunu'nda yer alan şartları yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Özaçıkgöz, bir gazetecinin, ''Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ın karşılıklı olarak yaptığı açıklamaları ve Deniz Feneri Davası hakkındaki görüşünü'' sormaları üzerine, ''bugünkü dedikodulara ve yolsuzluklara kendi partilerini bulaştırmak istemediklerini'' kaydetti.

Türkiye'nin sanayileşmesi, kalkınması, dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi içine girmesi, vatandaşların AB standartları içinde yaşaması özlemi içinde olduklarını dile getiren Özaçıkgöz, şunları kaydetti:

''Ancak Türkiye, fevkalade üzüntü verici bir olayla karşı karşıyadır. Alman savcısı davanın bittiğini ve bu işin ucunun Türkiye'ye dayandığını söylüyor. Ben Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırıyorum. Alman savcının beyanı bir suç duyurusudur. Gereken bir an önce yapılmalı. Olay sürüncemede bırakılmamalı. Başbakan'ın her geçen gün sinirleri bozuluyor. Sokakta çiftçiyle kavga eden Başbakan, bugün medya ile kavga eder hale gelmiştir. Bir Başbakan, medya ile kavga etmeye başladıysa bu işin sonu gelmez. Bu işin sonu kötüdür.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler