Maçta arbede çıktı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Ispartaspor ile İzmirspor arasında yapılan maç sonrasında, Ispartasporlu yöneticiler ve gazeteciler ile polis arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçleri, Ispartasporlu yöneticilerin bu tavrına müdahele etmek istedi. Polisin grupları dağıtmasıyla olayların büyümesi önlendi. Bu arada gözaltına alınmak istenen gazeteci Yaman da serbest bırakıldı.

Yayınlanma: 21.09.2008 - 18:23
Abone Ol google-news

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Ispartaspor ile İzmirspor arasında yapılan maç sonrasında, Ispartasporlu yöneticiler ve gazeteciler ile polis arasında arbede yaşandı.
Ispartaspor ile İzmirspor arasında Isparta'da yapılan maç, konuk takımın 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı. Karşılaşma sonrası Ispartasporlu yöneticiler, maçın hakemleri Atakan Pehlivanlar, Metin Cebeci, Süleyman Yavaşoğlu ile dördüncü hakem Serkan Ergün'e tepki gösterdiler.

Güvenlik güçleri, Ispartasporlu yöneticilerin bu tavrına müdahele etmek istedi. Tartışma sırasında Ispartaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Çelik, Isparta Emniyet Müdür Yardımcısı Aykut Balcı'nın tutumuna sert tepki gösterdi. Bu sırada Ispartasporlu yöneticiler ile polisler arasında zaman zaman gerginlik ve itişmeler yaşandı.
Aykut Balcı, olaylara müdahale eden polislere saha içinde sözlü saldırıda bulunduğu iddiasıyla yerel Manşet Gazetesi muhabiri Hakan Yaman'ı kovalayarak gözaltına almak istedi. Bunun üzerine diğer gazeteciler, meslektaşlarının gözaltına alınmak istenmesine tepki gösterip müdahale edince, polislerle basın mensupları arasında da arbede yaşandı.
Polisin grupları dağıtmasıyla olayların büyümesi önlendi. Bu arada gözaltına alınmak istenen gazeteci Yaman da serbest bırakıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler