Sıvasspor kararı bekliyor

Sıvasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, esame listesindeki hata iddialarıyla ilgili konuştu. Bursaspor'u 3-1 yendiği karşılaşmada, İzzet Affetmez adlı futbolcunun hatalı bir şekilde takım kadrosunda yer aldığı yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma: 22.09.2008 - 09:51
Abone Ol google-news

Sıvasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig'in 3'üncü haftasında Bursaspor ile oynanan maçta esame listesinde hata yapıldığı ve kulübün 3 puanının silineceği yönündeki iddialarla ilgili olarak, "Detayları tam olarak bilmiyorum, bu konuda kararı Federasyon verecektir" dedi.

Ankaraspor - Hacettepespor maçının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Bülent Uygun, Sivasspor'un 3'üncü haftada Bursaspor'u 3-1 yendiği karşılaşmada, İzzet Affetmez adlı futbolcunun hatalı bir şekilde takım kadrosunda yer aldığı yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Futbol federasyonunun konuyu UEFA'ya soracağını söyleyen Uygun, "Çok fazla bir bilgimiz yok. Ben de yeni öğrendim. İzzet Affetmet 2 yıl 8 aydır bu kulübe tescilli bir futbolcu. Sadece geçen sezon kiralık olarak takımdan ayrıldı. Ortada bir statü çelişkisi var, detayları tam olarak bilmiyorum. Bu konuda kararı fedarasyon verecektir." ifadelerini kullandı. 
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler