Pakistan'daki saldırıda suikast şüphesi

Pakistan Devlet Başkanı Asıf Ali Zerdari ve Başbakan Yusuf Rıza Gilani'nin, İslamabad'da cumartesi akşamı kanlı intihar saldırısına sahne olan Marriott oteline saldırıdan önce gitmekten vazgeçtikleri anlaşıldı. Bunun üzerine saldırının suikast amacı taşıyıp taşımadağı sorusu akıllara geldi.

Yayınlanma: 22.09.2008 - 10:13
Abone Ol google-news

Pakistan Devlet Başkanı Asıf Ali Zerdari ve Başbakan Yusuf Rıza Gilani'nin, İslâmabad'da cumartesi akşamı kanlı intihar saldırısına sahne olan otele saldırıdan önce gitmekten vazgeçtikleri anlaşıldı.

Başbakanın danışmanlarından Rahman Malik, "Meclis başkanı; Marriot otelinde devlet başkanıyla hükümet üyeleri ve ordu komutanlarını bir araya getirecek iftar yemeği tertip etmişti" dedi. Danışman, "Devlet Başkanı ve Başbakan fikir değiştirdi ve iftar yemeği otelde değil, Başbakanlık konutunda verildi. Yöneticiler böylece suikastten kurtulmuş..." diye konuştu.

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da cumartesi akşam Marriott oteline düzenlenen intihar saldırısında, 53 kişi yaşamını yitirmiş, 271 kişini de yaralanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler