Cebit fuarı başlıyor

Turkcell, 7-12 Ekim 2008 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia'da yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak. Ana sponsor olarak desteklediği fuara 'Turkcell: 1 Numara' konseptiyle katılacak olan Turkcell, fuarda "ofis", "araç", "ev", "mobil ofis", "eğlence", "sokak", "3G", "telemetri" ve "gnçtrkcll cafe" ana başlıkları altında tanıtım yapacak.

Yayınlanma: 22.09.2008 - 11:06
Abone Ol google-news

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, gelirlerinin yüzde 14'ünün katma değerli servislerden oluştuğunu bildirdi.

Turkcell'in CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda bu yıl 7. salondaki bin 760 metre karelik alanda ziyaretçilerini ağırlayacağını ifade eden Öztürkler, bu yıl ürün ve hizmetlerini "ofis", "araç", "ev", "mobil ofis", "eğlence", "sokak", "3G", "telemetri" ve "gnçtrkcll cafe" ana başlıkları altında tanıtacaklarını söyledi.

Öztürkler, Turkcell'in 9 ana başlık altında 3G teknolojisi ve hızlı mobil internetten Mobil TV'ye, sağlık portalından İştePosta'ya, Mobil İmza'dan Telemetri uygulamalarına kadar tanıtacağı ürün ve hizmetlerin, Turkcell standına gelen ziyaretçilere uygulamalı olarak anlatılacağını kaydetti.

Fuarı geçen yıl 140 bin kişinin ziyaret ettiğini ve bunların yüzde 40'ının profesyonellerden oluştuğunu belirten Öztürkler, 3G ihalesinin yapılması kararı çıktığını anımsatarak, "Umuyoruz ki bu yıl olur. Birçok hazırlığımız var. İhale sürecinden sonra aylarla ifade edilen bir süre içinde 3G'yi hayata geçirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

 

Turkcell: 1 Numara

Turkcell'in bu yıl fuara "Turkcell: 1 Numara" konseptiyle katılacağı, Turkcell'i müşterilerinin gözünde "1 numara" yapan özelliklerin vurgulanacağı fuar standında teknoloji tutkunlarının yepyeni ürün ve hizmetlerle buluşacağı belirtildi.

Turkcell’in bu sene ilk defa uygulamaya geçireceği, cep telefonu üzerinden kullanılan “Fuar Arama Motoru” hizmetiyle ziyaretçiler, fuara katılan firmalar, salon, ürün ve sektörler hakkında arama yapacak. Uygulamanın içinde fuardan haberler, etkinlikler ve forum alanları hakkında bilgiler de yer alacak.

Turkcell, 7 Ekim’de başlayacak fuarda “İş ve teknoloji Liderleri”, “Telekom’da Gelecekte Nereden Para Kazanacağız”, “Telekom’da Yeni Çıkış Noktası: Katma Değerli Servisler”, “Tüketici Gözüyle Telekom’da Rekabet”, “Mobil Geniş Bant”, “Dünyada Telekom” başlıklı konferanslara katılacak.

 

 

 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler