Pendik'te kaza: 4 ölü

İstanbul'un Pendik semtinde bir kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu, minibüste bulunan 4 kişi öldü. Kazada, aralarında minibüs şöförünün de bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 22.09.2008 - 11:38
Abone Ol google-news

Pendik'te bir kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. BİM A.Ş'ye ait Ayhan Çiftçi yönetimindeki 34 VV 7737 plakalı kamyon, D-100 Karayolu Kurtköy yan yolda bir akaryakıt istasyonu çalışanlarını taşıyan Mustafa Solakoğlu (29) idaresindeki 34 EN 3022 plakalı minibüse şoför koltuğunun arka bölümünden çarptı. Kazada, minibüsteki akaryakıt istasyonu çalışanları Mustafa Soytürk (27), Yaşar Efiloğlu (24), Rahmi Efiloğlu (20) ve Serkan Öksüz (27) hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan minibüs sürücüsü Solakoğlu, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, kamyon sürücüsü Çiftçi ile yanındaki Mehmet Irız (36) da Kartal Yavuz Selim Hastanesi'nde tedaviye alındı. Minibüs sürücüsü Solakoğlu'nun hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi. Kazada ölenlerin cesedi, Sultanbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan, tedavisinin ardından taburcu edilerek gözaltına alınan kamyon sürücüsü Çiftçi, jandarmadaki işlemlerinin ardından Pendik Adliyesi'ne sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler