Nadal sakatlandı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın çeyrek finalinde İskoç Andy Murray ile karşılaşan İspanyol tenisçi Rafael Nadal, sakatlanarak turnuvaya veda etti.

Yayınlanma: 26.01.2010 - 16:09
Abone Ol google-news

Maç sırasında sağ dizinden sakatlanan dünyaca ünlü tenisçi basına yaptığı açıklamada, ''Bütün sakatlıklar endişe vericidir ve kabul edilmesi zordur. Ama sezon başında bir sakatlık yaşamak beni endişelendirmiyor çünkü beni kortlardan uzaklaştıracak bir sakatlık değil, en azından ben öyle umuyorum'' dedi. İlk 2 seti kaybeden ve 3. sette 3-0 gerideyken sahadan ayrılma kararı alan Nadal, ''Maçı yarıda bırakmak hoşuma gitmiyor ama geçmişte yaptığım hataları tekrarlamak ve maçın sonuna kadar gitmek istemedim. Servis bile atamıyordum, devam edemezdim'' değerlendirmesinde bulundu.

''Kötü şans ebedi değildir'' diyen İspanyol tenisçi, henüz tam bir testten geçmese de geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlığın benzeri bir sorun olduğunu söyledi.

Geçen yıl Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nı kazanan Nadal, mevcut durumda dünya sıralamasında 2. sırada yer alırken, kaybettiği puanlarla 3.lüğe düşme riski bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon