Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, Ali Baransel'in darbe dönemlerinde ABD ve NATO'nun etkilerine dikkat çekmesini manşetine taşıdı. Hürriyet, türkücü Yusuf Harputlu'nun şoförü Şehmuz Gezer'in kullandığı cipin kaza yapıp iki kişinin ölümüne neden olmasına yer verdi.

Yayınlanma: 31.01.2010 - 07:44
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

ABD’siz, NATO’suz askeri darbe olmaz


Darbe dönemlerinde ABD ve NATO’nun etkilerine dikkat çeken Ali Baransel, “ABD ve NATO’nun haberi olmadan bu ülkede hiçbir darbe yapılmadığını özel sohbetlerde duydum” dedi. 12 Eylül’den önce ABD hava kuvvetleri komutanının yaptığı ziyaretleri anımsatan Baransel “12 Eylül harekâtından bir süre sonra Yunanistan NATO’nun askeri kanadına alındı. Bunlar işaretlerdir. Türk aydınının birtakım olaylar arasında bağlantılar kurma becerisi mutlaka vardır. Bunlardan bir sonuç çıkarılması mümkün” diye konuştu.



HÜRRİYET

Cinayet gibi kaza


Türkücü Yusuf Harputlu'nun şoförü Şehmuz Gezer'in kullandığı cip Yeşilköy'de kırmızı ışıkta taksiye arkadan çarptı. Taksideki karı-koca öldü. Alkollü olduğunu itiraf eden şoför Gezer tutuklandı.


MİLLİYET

Silah dayayıp Seyda'yı kaçırdı


Yolda yürüyen iki çocuğun yanına yaklaşıp silah çıkaran meçhul adam, "Polisim. Birinizi götüreceğim" dedi ve Seyda'yı alarak kayboldu.


VATAN

Gandi Kemal acı konuştu!


Kılıçdaroğlu çuvaldızı bu kez sola batırdı: Sol sokağı göremedi. Ya tatile gittik ya sıcak evimizde oturduk. Altındağ'da bir aileye misafir olduk mu?


RADİKAL

Teşekkürler vali bey!


Vali Ahmet Turhan çocukları sokaktan ve örgütten, kadınları şiddet sarmalından kurtarmak için canla başla çalışıyor, iyi sonuç da alıyor.


AKŞAM

AİHM Alewi diyecek mi?


İki kritik davada bekleyiş. AİHM'in salı günü nüfus cüzdanına 'Alevi' yazdırma ve isimlerde w,q, x gibi karakterleri kullanma talebini karara bağlaması bekleniyor.


SÖZCÜ

Rakı açılımı da bitti


Seçim öncesi Edirne'deki dayanışma yemeğinde "Rakı açılımı" yapan AKP çark etti. Bu yıl yemekte rakı yoktu. Yani her şey göstermelikmiş.


HABERTÜRK

Çocuklarımız kimlere emanet


İstanbul'da çalışan 9 bin 400 servis şoföründen 353'ü, cinayet, hırsızlık, gasp ve küçük yaşta çocuğa tecavüzden sabıkalı çıktı.


SABAH

Kendimi rezil ettim; bitirdim

Halis Ağa, in cin top oynayan Aslanlı Köşk'te pişmanlığını anlattı: 'Şimdi oldum züğürt Ağa'.


POSTA

Alkol faciası


Çocuklarını ziyaret için gittikleri Almanya'dan dönen Hasan ve Gülnaz Özdemir İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan taksiye bindi. Sürücüsü dahil içinde bulunan 5 kişinin tamamının alkollü olduğu cip kırmızı ışıkta bekleyen taksiye arkadan çarptı. Hasan ve Gülnaz Özdemir öldü. Cip, türkücü Yusuf Harputlu'ya ait çıktı.


BİRGÜN

İki yıl oldu, adalet Davutpaşa'da yok


Davutpaşa'da 21 işçinin hayatını kaybettiği patlamanın üzerinden bugün itibariyle tam iki yıl geçti. Sorumlular hala yargı önüne çıkarılmadı. Adalet yerini bulmadı.


TERCÜMAN

Tayyip Bey'i TEKEL işçileri götürecek


"Türkiye'de darbe gerçeği yok, darbe istismarı var" diyen Baykal "Tayyip bey, seni asker değil ama bu TEKEL işçisi götürecek" dedi.


YENİ ŞAFAK

Danıştay'ın kuryesi avukat

Danıştay sanıkları arasında ilginç trafik... Saldırıyı azmettirmekle suçlanan Ergenekon sanığı Muzaffer Tekin ve tetikçi Alparslan Arslan'ın avukat Teoman Ekşioğlu'nu, Osman Yıldırım ve 82 yaşındaki Salih Kunter'e aracı olarak gönderip baskı yaptığı iddia edildi.


ZAMAN

EMASYA kanunlara aykırı


Darbe planlarına dayanak yapılan EMASYA'nın kaldırılması tartışmaları sürerken, Meclis'in 2006'da bu konuyu değerlendirdiği ortaya çıktı. İşte Şemdinli Araştırma Komisyonu Raporu'ndaki çarpıcı uyarılar: "Kanuna aykırı bu protokol, sivil otoriteyi, kamu düzenini berheva edecek sonuçlar doğurur."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler