Haydarpaşa'da protesto

Uluslararası 2. Demiryolu Sempozyumu ve Sergisi nedeniyle Haydarpaşa Garı'na trenlerin girişinin durdurulacağını öne süren bir grup, bu durumu protesto etti. Gar içerisinde, ''Haydarpaşa Dayanışması'' adına bir basın açıklaması okuyan Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) Eğitim ve Örgütlenme Sekreteri Selahattin Nesiboğlu, garın kullanılamamasının tüketici hakkının ihlali olduğunu belirtti.

Yayınlanma: 23.09.2008 - 11:41
Abone Ol google-news

Gar içinde ''Haydarpaşa Dayanışması'' adına bir basın açıklaması okuyan Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) Eğitim ve Örgütlenme Sekreteri Selahattin Nesiboğlu, 15-17 Ekim 2008 tarihleri arasında Haydarpaşa Garı'nda Uluslararası 2. Demiryolu Sempozyumu ve Sergisi düzenleneceğini hatırlattı.

Bu nedenle 25 Eylülden itibaren Haydarpaşa Garı'nın kapatılarak, Adapazarı ekspreslerinin Söğütlüçeşme'de duracağını, bazı banliyö tren seferlerinin de iptal edileceğini öne süren Nesiboğlu, 13-19 Ekim 2008 tarihleri arasında ise Haydarpaşa Garı'nın halkın kullanımına kapatılacağını iddia etti.

Nesiboğlu, garın kullanılamamasının tüketici hakkının ihlali olduğunu belirterek, Uluslararası 2. Demiryolu Sempozyum ve Sergisi'nin yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle yargıya gideceklerini söyledi.

Basın açıklamasının ardından çeşitli sloganlar atan grup, olaysız olarak dağıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler