Yattara ayrılabilir

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara'nın bonservis bedeli için bordo mavili kulübe dün akşam 15 milyon Euro'luk bir teklif yapan Katar kulübü Al Saad, teklifini bugün de yineledi. Katar kulübü, Yattara'ya da 4 yıllık imza attırıp, 8 milyon Euro'yu peşin olarak vermeyi gözden çıkardı.

Yayınlanma: 23.09.2008 - 19:55
Abone Ol google-news

İlk etapta Trabzonspor kulübünden ret cevabı alan Katar kulübü, İbrahima Yattara ile yaptığı görüşmede ise futbolcuyu ikna etti. Yattara'ya da 4 yıllık imza attırıp, 8 milyon Euro'yu peşin olarak vermeyi gözden çıkaran Katar kulübü, Trabzonspor'un ısrarla ret cevabı vermesine rağmen Gineli futbolcuyu ikna edince, bordo mavili yöneticiler sert tepki gösterdi.

Gineli futbolcuyu yönetim kurulu toplantısına çağıran Trabzonsporlu yöneticilerin burada Yattara'ya, "Gitmek istiyorsan bizden gizli iş yapmaman lazımdı. Bu yaptıkların sana yakışmadı" diyerek tepki gösterdiler.

Bunun üzerine Yattara, "Ben gitmek istiyorum. Çünkü ortada çok büyük bir teklif var. Ancak siz bu teklifin gerçekleşmesini engelliyorsunuz. Lütfen beni Katar'a yollayın" diyerek restini çektiği öğrenildi. Yattara'nın bu resti karşılığında Trabzonsporlu yöneticiler bir durum değerlendirmesi yapma kararı aldı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Yattara'nın gitmekte ısrarcı olduğunu belirterek, "Biz şu anda kadromuzu bozmak istemiyoruz. Ancak Yattara'ya gelen çok ciddi bir teklif var. Buna rağmen teklifi reddettik. Fakat futbolcu kendisine teklif edilen yüksek meblağyı görünce gitmek istiyor. Bu konuda da oldukça ısrarlı. Hem Yattara, hem de Katar kulübü ile görüşmeler sürüyor. Bu transfer yarın netlik kazanacak" diye konuştu.

Bu arada Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın yarın sabah saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyerek gitmek istediğini açıklaması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler