Eruygur ameliyat oldu

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde altı gündür uyutulan, Emekli Orgeneral Şener Eruygur dün gece ameliyata alındı. Eruygur'a beynindeki kan basıncını düzenleyici bir cihaz takıldığı öğrenildi. Hastaneden yapılan açıklamada, Eruygur’un sağ tarafında çok hafif bir felç durumu belirlendiği de açıklandı.

Yayınlanma: 24.09.2008 - 08:12
Abone Ol google-news

Yaklaşık 6 gündür Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Emekli Orgeneneral Şener Eruygur dün gece ameliyat edildi.

Eruygur'un çekilen MR'dan sonra beyindeki kanama bölgesinin temizlenmesine karar verildi. Yapılan operasyonda Emekli Orgeneral'e beyindeki kan basıncını düzenleyici cihaz takıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, Eruygur’un sağ tarafında çok hafif bir felç durumu belirlendiği de açıklandı. Orgeneneral Şener Eruygur'un bir kaç gün daha yoğun bakım servisinde kalması bekleniyor.

Tutuklu bulunduğu Kocaeli F tipi cezaevinde yüksek tansiyon nedeniyle beyin kanaması geçiren Eruygur, altı gündür Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde uyutuluyordu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler