Dayısı defalarca tecavüz etti

Zonguldak'ta bir süre önce evinden kaçan ve cinsel istismara maruz kalan 14 yaşındaki kız çocuğunun 2 yıl önce dayısının tecavüzüne uğradığı, hamile kalıp doğum yaptığı ve bebeğin de kızın ailesi tarafından yuvaya verildiği iddia edildi.

Yayınlanma: 12.02.2010 - 09:58
Abone Ol google-news

14 yaşındaki B.K.’nin ailesi bir süre önce polise kızlarının 20 gündür kayıp olduğunu bildirmişti. B.K. ise bu arada evine dönmüş ve ifadesinde yaşadıklarını anlatmıştı. B.K., zorla evlendirilmek istenince annesine ait ziynet eşyasını alarak evden kaçtığını, 4 erkekle birlikte olduğunu söylemişti.
 

Dayısının tecavüzüne uğradı

Gözaltına alınan zanlılardan 3’ü ‘cinsel istismar’ suçundan  tutuklanmış, zanlılardan biri için arama çalışması başlatılmıştı. B.K.’nın 2008’de de büyük bir dram yaşadığı öğrenildi.

Mahkeme tutanaklarına yansıyan bilgilere göre B.K., gece ağabeyiyle uyuduğu sırada odasına giren dayısı Tanju Z.’nin (25) ‘tecavüzüne’ uğradı. Dayısının defalarca tecavüzüne maruz kaldığı iddia edilen B.K.’nın büyüyen karnından ailesi şüphelenmedi. Ağrıları başlayan çocuğu hastaneye götüren aile, kızlarının 9 aylık hamile olduğunu öğrendi. Mahkemenin B.K.’nın ruh sağlığının bozulup bozulmadığına ilişkin Adli Tıp raporunu beklediği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler