Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, manşetine Başbakan'ın 'özel istihbarat örgütü' kurduğu iddialarını taşıdı. Yeni Şafak ve Star iki farklı başlıkla Ergenekon soruşturmasını birinci sayfalarına taşırken, Sabah, aynı zamanda kendi yazarı olan ve sevilen spor adamı Kazım Kanat'ın vefatını ilk sayfadan duyurdu.

Yayınlanma: 25.09.2008 - 07:04
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

'Özel istihbarat birimi'


'Kayıp' dinleme cihazları TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Telekulak Alt Komisyonu'nun CHP'li üyesi Ahmet Ersin, Başbakan'ın MİT, Emniyet ve Jandarma dışında "özel istihbarat örgütü" kurduğu yönünde iddialar bulunduğunu belirtti. Ersin, ithal edilen 14 mobil dinleme cihazından 2'sinin Erdoğan'ın istihabrat örgütüne gittiği yönünde duyumlar olduğunu söyledi.


HÜRRİYET

Mahkemeden  gizlemiş


NTV'de "Armada'daki hisselerimi mal beyanımda gösterdim" diyen RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın, Ankara 24. Asliye Ceza Mahkemesi'ne açıkladığı mal beyanında bu hisselerinden söz etmediği ortaya çıktı.


MİLLİYET

Karaman'ın noteri AKP'li

Deniz Feneri e.V hükümlüsü Mehmet Gürhan'ın Almanya'da cezaevinde yatarken Zekeriya Karaman'a verdiği hileli vekaletnameyi onaylayan İstanbul 10. Noteri Büyükkılıç, AKP'den aday adayı olmuş.


RADİKAL

Ankara uzaya Ardahan yaya


Ankara: Her öğrencinin önünde dizüstü bilgisayar, Bakan Çelik çok mutlu
Ardahan: 300 öğretmen gitti, 273 stajyer geldi. Sınıflar boş, herkes mutsuz


TERCÜMAN


İçeride ölmesini istemiyoruz


Rahatsızlanan Tolon hastaneye kaldırıldı. Kontrolden sonra tekrar cezaevine götürülen Tolon'un avukatı sağlık nedeniyle tahliyesini isteyeceklerini açıkladı.


AKŞAM


AK Türklere abi fırçası


İslami kesimin entellektüel kalemi Şevket Eygi, zengin muhafazakarların lüks tutkusunu topa tuttu. Eygi, Milli Gazete'deki köşesinden, 'Günaha bulaştılar' dediği 'AK Türkleri' uyardı.


POSTA

Deniz Feneri e.V. davasının Alman Hakimi ile Frankfurt Başsavcısı sadece Posta'ya konuştu

Başsavcı Doris Möller-Scheu: Dolandırıcılık ve sahte iflas suçu işlenmiş olduğundan şüphe ettiğimiz için OFWG'nin (Almanya'da kurulmuş konut yapı kooperatifi) eski yöneticileri hakkında soruşturma açtık. Bu kişiler arasında RTÜK Başkanı Dr. Zahid Akman da bulunuyor. Kooperatifteki dolandırıcılık suçunu işlediği mahkemede kanıtlanacak olanlara 5 yıla kadar hapis cezası verilebilir.


VATAN

MÜSİAD muhtırası


Muhafazakar işadamlarının örgütü MÜSİAD, Erdoğan'a bir rapor sunup üç uyarıda bulundu: Kabinede revizyon yap, kavga yerine AB hedefine odaklan, yolsuzlukların üzerine etkin ve açık yüreklilikte git.


STAR

Danıştay'daki kösetebek

Ergenekonun 8. dalga operasyonunda gözaltına alınan polis Kılıçarslan'ın Danıştay saldırısı öncesi güvenlik kameralarını devre dışı bıraktığı iddia edildi.
 

SABAH

Savaşarak veda etti


Sabah yazarı Kazım Kanat dün vefat etti. 10 yıldır kansere karşı örnek bir mücadele veren Kanat, klimadan kaptığı zatürre sonucu hayata veda etti. Oğlu Mesut Kanat, "milyonlarca örnek oldu. Bana onurlu ve şerefli bir miras bıraktı" dedi. Cuma günkü cenaze töreni öncesinde Sabah gazetesi önünde de bir tören yapılacak.


YENİ ŞAFAK

Saçan çuvalladı


Ergenekon'da gözaltına alınan eski polis şefi Adil Serdar Saçan'a, Tuncay Güney'in evinden kaybolan iki çuval belgenin nerede olduğu soruldu. Güney'in şok açıklamalarının yer aldığı iki video kaset de kayıp.
 

ZAMAN

Cenaze dönüşü trafik faciası: 13 ölü

Bolu'da minibüsle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 13 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Ölenlerin tamamının minibüs yolcularu olduğu ve Sinop'ta katıldıkları bir cenaze töreninden döndükleri öğrenildi.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler