'İktidar elbisesi AKP'yi sıkıyor'

DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit, partisinin Düzce İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, hükümete yönelik eleştilerde bulundu. Macit, ''Ülkede şu an sıkıntı içinde yaşıyoruz. Bu sıkıntılı süreci olumluya çevirecek olanlar yine halkımızdır'' şeklindeki konuşmasını, 'İktidar elbisesi AKP'yi sıkmaya başladı'' diyerek noktaladı.

Yayınlanma: 25.09.2008 - 11:15
Abone Ol google-news

AKP'nin iktidarda olduğu süreci değerlendiren DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit, , şöyle konuştu:

''6 yıldır iktidarda olan AK Parti, devletin kamu iktisadi alanlarını ve arazilerini satmaktan bıkmadı. Yabancı sermaye, Türkiye'deki kuruluşları kelepir fiyatına alıyor. AKP'nin iktidara geldiği günde ülkenin dış borcu 209 milyar dolara yakınken bugün bu borç 502 milyar 184 milyon dolar oldu. Vatandaşlar da artık para olmadığı için kredi kartı kullanmak zorunda kalıyor. Bu da vatandaşa büyük bir yük getiriyor. Fındık konusunda da AKP, yanlış politikalar izlemektedir. İktidar, üreticiyi yok etme politikası gütmektedir. Açıkçası iktidar elbisesi AKP'yi sıkmaya başladı.''

AK Parti Hükümeti'nin Emekli Sandığı, Bağkur ve işçi emeklilerini oldukça mağdur ettiğini savunan Macit, emeklilerin daha huzurlu yaşamaları için aldıkları maaşların yeniden gözden geçirilmesini istedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler