Hidayet kalacak mı?

CNN TÜRK'ün haberine göre, Orlando Magic'in Türk yıldızı Hidayet Türkoğlu, 2009-2010 sezonunun ardından kontratındaki opsiyonu kullanıp serbest kalacağını açıkladı.

Yayınlanma: 25.09.2008 - 11:32
Abone Ol google-news

Ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Orlando'da kalmak istediğini ancak daha iyi bir sözleşme şansı bulduğu takdirde ayrılacağını açıkladı.

Deneyimli oyuncu, "Orlando'da kalmayı isterim fakat bu bizim işimiz. Benim işim de oyunumu oynamak. Basketbolunu oynamazsan, hiçbir yerde kontrat alamazsın" dedi.

Magic ile 2009-2010 sezonuna ait opsiyonu bulunan Türk forvet, "umuyorum Orlando anlaşma yoluna gidecek ve sözleşme yapacağız, fakat yine de bekleyip göreceğiz. Kalıp kalmayacağımı söylemek zor" diye konuştu.

Orlando'nun genel menajeri Otis Smith ise Hidayet'i takımda tutmak istediklerini ve Şubat ayına kadar oyuncunun menajeri ile görüşmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Hidayet Türkoğlu 2009-2010 sezonunu Orlando'da geçirdiği takdirde 7.3 milyon dolar alacak.

NBA'de geçtiğimiz sezon en fazla gelişme gösteren oyuncu ödülünü alan ve Mart ayında 30 yaşına basacak olan Hido, yıllık 10 milyon dolarlık bir kontrat istiyor.

Orlando Magic'in, Hidayet'i sezon sonunda karşılığında hiçbirşey alamadan kaybetme ihtimalini göz önünde bulundurarak takas yolunu seçebileceği belirtiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler