Uluslararası Ankara Cup başlıyor

Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom'un ev sahipliğini yapacağı Uluslararası Ankara Cup, 27-28 Eylül tarihlerinde yapılacak. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan turnuvaya başkent ekibinin yanı sıra, İtalya'nın Benotton Treviso, Rusya'nın BC Unics Kazan ve Efes Pilsen takımları katılacak.

Yayınlanma: 25.09.2008 - 15:24
Abone Ol google-news

Konuyla ilgili yazılı açıklamalarda bulunan Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Yöneticisi Ersin Eroğlu, Türk sporuna ve sporseverine bir hizmet daha sunmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, ''Basketbol Federasyonu'nun da desteği ile birçok dünya yıldızını kadrosunda bulunduran takımları bir araya getireceğiz. Böylece her sezon öncesi ciddi bir hazırlık turnuvası düzenleyerek, uluslararası basketbol kamuoyunda saygın bir turnuva yaratmayı amaçlıyoruz. Uluslararası Ankara Cup organizasyonu, basketbolseverler adına sezon öncesi bir şölen olacak'' dedi.

Öte yandan, turnuvanın biletleri, Biletix gişelerinde satışa sunulurken, kimliklerini gösteren öğrencilere yüzde 50 indirim yapılacağı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler