"Oyunu kontrol ettik ve kazandık''

Beko Basketbol Ligi'nde derbi maçta ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown'u 81-77 yenen Fenerbahçe Ülker'in antrenörü Bogdan Tanjevic, oyunun genelinde iyi oynadıklarını belirterek, ''Genel olarak oyunu kontrol ettik ve kazandık'' dedi.

Yayınlanma: 27.02.2010 - 19:44
Abone Ol google-news

Bogdan Tanjevic, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, Kinsey'in sakatlığı nedeniyle oynamadığını, hastalığı olan Giricek'ten de fazla yararlanamadıklarını vurgulayarak, ''Ancak kaptan Mrsic, bugün çok önemli bir katkı sağladı. Genel olarak oynadığımız basketboldan memnunum, ama Türkiye Kupası'nın getirdiği yorgunlak hala üzerimizdeydi'' diye konuştu.

Salonu dolduran taraftarların kendilerine çok büyük destek verdiğini kaydeden Tanjevic, şunları söyledi:
''Taraftarımız enerjimizi yitirdiğimiz anlarda çok büyük destek verdi. Çok düzgün bir destek verdi, ilk maçtaki gibi olaylar olmadı. Bu anlamda da çok memnunum. Oyuncularımın taraftarın desteğine ciddi ihtiyacı var. Biz taraftarlardan oyunculara aktarılan bu enerjinin sıkıntısını tüm sene boyunca çektik. Montepaschi Siena, Barcelona gibi büyük kulüplere karşı çoğunlukla boş tribünlere oynadık. Taraftarlarımıza bundan sonra da çok ihtiyacımız var.''

Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Ömer Onan ise Galatasaray maçlarının camiada heyecanla beklenen müsabakalar olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
''Bu atmosferi yaşamayan Ukic'e de bunu anlattık. 3. periyodun sonunda 14 sayı fark yakaladık. Son periyotta basit hatalar yaptık, Galatasaray maça ortak oldu. Ancak maçı kazanmasını bildik. Ukic geldikten sonra daha derli toplu oynuyoruz. İnşallah böyle devam ederiz ve play-offlarda bu mücadeleyi sahaya koyarız. Bu seyircinin her maçta yanımızda olması lazım.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler