Fenerbahçe'de moral bozukluğu

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına moralsiz başladı.

Yayınlanma: 01.03.2010 - 10:31
Abone Ol google-news

Turkcell Süper Lig'de, dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk mücadelesinde önemli bir kayıp yaşayan sarı-lacivertliler, Can Bartu Tesisleri'nde dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı.

Ligde alınan kötü sonuçlar nedeniyle moralleri bir hayli bozuk olan futbolcular idmanda sadece konuş yapmakla yetindiler.


Daum son durumu değerlendirdi

Teknik direktör Christoph Daum'un antrenman öncesinde futbolcularıyla yaptığı toplantıda, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar üzerinde durduğu ve durum değerlendirmesi yaptığı bildirildi.

Ligde son oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları yenilgiyle şampiyonluk mücadelesinde avantajlarını yitirdiklerini ifade eden Alman çalıştırıcının, bundan sonra rakiplerinin de puanlar kaybedebileceklerini, ancak kendilerinin bunu düşünmeden önlerindeki maçları kazanarak yollarına devam edeceklerini söylediği öğrenildi.

Toplantıda futbolcuların morallerinin bir hayli bozuk olduğu, kaleci Mert, tercüman Samet ve malzemeci Cemil'in doğum günlerinin kutlanmasının bir nebze de olsa sıkıntılı havayı dağıttığı ifade edildi.


Lugano milli takıma gitti

İsviçre ile Uruguay arasında 3 Mart Çarşamba günü oynanacak özel maçın kadrosuna sakatlığı yüzünden çağırılmayan Lugano'nun, kaptan olması nedeniyle arkadaşlarını yalnız bırakmamak için milli takım kampına gittiği bildirildi.

Uruguaylı savunma oyuncusunun yanı sıra antrenmana (A) Milli Futbol Takımı kampında bulunan Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Ümit Milli Takım kampında bulunan Volkan Babacan, İspanya Milli Takımı'na giden Güiza katılmadı.

Omzundaki sakatlığı nedeniyle kontrol için Almanya'ya giden Özer'in yanı sıra, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Mehmet Topuz ve Uğur çalışmada yer almadı.

Menüsküs ameliyatının ardından rehabilitasyon sürecini tamamlayan Ali, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler