Başbuğ Tunceli'de

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla Tunceli'ye gitti. Başbuğ il olarak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Mehmet Çörten ile görüştü. Daha sonra Tunceli'ye geçerek Vali Mustafa Yaman'la görüşen Başbuğ, bölge gezisinin çok iyi geçtiğini ifade etti.

Yayınlanma: 26.09.2008 - 11:02
Abone Ol google-news

Helikopterle Tunceli'ye gelen Orgeneral Başbuğ ve beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk ilk olarak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Mehmet Çörten ile görüştü.

Orgeneral Başbuğ ve beraberindekiler, daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında Tunceli Valiliği'ne geçti.

Valilikte öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Orgeneral Başbuğ ve kuvvet komutanları, Valilik ziyaret defterini imzaladıktan sonra Vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti.

Orgeneral Başbuğ ve kuvvet komutanlarının Vali Yaman ile görüşmesi, basına kapalı olarak yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Orgeneral Başbuğ, Valilik çıkışında bir gazetecinin sorusu üzerine, bölge gezisinin çok iyi geçtiğini ifade etti.

Orgeneral Başbuğ ve beraberindeki kuvvet komutanları, daha sonra denetimlerde bulunmak üzere ildeki askeri birlikleri ziyaret etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler