Sıvasspor - Fenerbahçe karşılaşması

Sivasspor ile Fenerbahçe bugün ligde 7. kez karşı karşıya gelecek. Turkcell Süper Lig'de 5. haftanın açılış maçında karşılaşacak iki ekip arasında bugüne dek oynanan 6 maçta Fenerbahçe rakibine yenilmedi.

Yayınlanma: 26.09.2008 - 10:58
Abone Ol google-news
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve 1992-1993 sezonunda sarı-lacivertli forma altında gol kralı olan, futbolseverler tarafından ''Asker Bülent'' olarak tanınan Sıvasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe'ye karşı bu akşam 5. sınavını verecek.
 
Bülent Uygun yönetimindeki Sıvasspor'un ligde ve kupada Fenerbahçe'ye karşı galibiyeti bulunmuyor. Sarı-lacivertli takımla oynadığı 4 maçta 1 kez berabere kalan Uygun yönetimindeki Sıvasspor, 1'i kupa, 2'si lig olmak üzere 3 maçta Fenerbahçe'ye kaybetti.
Uygun yönetiminde, Fenerbahçe ile ilk kez 2006-2007 sezonunda Fortis Türkiye Kupası'nda Sıvas'ta karşılaşan ve sahadan 4-0 mağlup ayrılan Sıvasspor, Uygun yönetiminde 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da sarı-lacivertli ekiple 2-2 berabere kaldı.
 
Bülent Uygun'un ekibi, geçen sezon Fenerbahçe'ye ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçta 1-0, Sivas'ta oynanan karşılaşmada ise 4-1 mağlup oldu. Uygun yönetimindeki Sıvasspor, oynanan 4 maçta Fenerbahçe filelerine 3 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü.

Sıvasspor ile Fenerbahçe'yi ligde 7. kez karşı karşıya getirecek olan bu akşamki maç, Bülent Uygun ile Luis Aragones'in ilk randevusuna sahne olacak. Kırmızı-beyazlı ekibin genç teknik direktörü Bülent Uygun ile Fenerbahçe'nin ''Dede'' lakaplı, tecrübeli İspanyol teknik adamı Luis Aragones'in bugün akşamki ilk randevusunun sonucu merakla bekleniyor.

Sıvasspor'un ligde Fenerbahçe'ye karşı galibiyeti bulunmuyor. Bugüne dek ligde oynanan 6 maçı sarı-lacivertli ekip kazanırken, 2 maç beraberlikle sonuçlanmıştı.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler