Bayram ılık havayla geliyor

İstanbul genelinde etkili olan sağanak yağışlar, bayramda yerini açık havaya bırakacak. Bayramda İstanbul'da ilk iki gün yağmur yok, 3. gün ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı salı günü 20, çarşamba 22, perşembe günü de 23 derece olacak. Yağışlı hava ise hafta sonu devam edecek.

Yayınlanma: 26.09.2008 - 12:48
Abone Ol google-news

Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul genelinde etkili olan sağanak yağışların, Ramazan Bayramı'nın ilk iki günü yerini açık havaya bırakacağını bildirdi.

Mustafa Yıldırım, İstanbul'da arife günü de yağışların devam edeceğini, ancak bayramın ilk 2 günü yağış beklenmediğini kaydetti. Yıldırım, ''Bayramın ilk 2 günü İstanbul'da yağmur yok. 3. günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Hava sıcaklıkları birinci günden itibaren tekrar artmaya başlayacak. Salı günü 20, çarşamba 22, perşembe günü de 23 derece olacak.''

Yağışlı havanın hafta sonu İstanbul genelinde sürmesini beklediklerini ifade eden Yıldırım, ''Yağışlar Eyüp, Sarıyer, Gaziosmanpaşa, Şişli, Beykoz, Kağıthane ve Küçükçekmece gibi İstanbul'un özellikle kuzey ilçelerinde daha yoğun olacak'' dedi.

Yıldırım, dün İstanbul'da 25 derece olan sıcaklığın bugün 20 dereceye indiğini, yarın ve pazar günü en yüksek sıcaklığın 16, pazartesi günü de 17 derece olmasının beklendiğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler