İşitme engelli sporcuya ödül

Dünya İşitme Engelliler tekvando şampiyonası'nda altın madalya kazanan Serkan Sağır, Bursa Gençlik Spor İl Müdürü gümüş tarafından ödüllendirildi.

Yayınlanma: 26.09.2008 - 13:53
Abone Ol google-news

Fransa'nın Toulouse kentinde 25 Mayıs'ta yapılan Dünya İşitme Engelliler Tekvando Şampiyonası'nda, 68 kiloda altın madalya kazanan Serkan Sağır, Bursa Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Gümüş tarafından ödüllendirildi.

Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Aydın ile birlikte Serkan Sağır'ı makamında kabul eden Ömer Gümüş, ''Sporcu kardeşimizi ve antrenörünü kutluyorum. Kazandığı başarı Bursa ve Türkiye için çok önemli. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman başarılı sporcularımızın yanında olduk ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Gümüş, sporcunun bu seviyeye ulaşmasının kolay olmadığını, çok çalıştığını ifade ederek, Sağır'ın dünya birincisi olmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Serkan Sağır'dan, ilerleyen günlerde yeni başarılar beklediklerini dile getiren Gümüş, genç sporcuya bundan sonraki spor hayatında da başarılar diledi.

Turgay Aydın da Sağır'ın, 7 Eylül'de Tayvan'da yapılan olimpiyat denemelerinde 2. olduğuna değinerek, işitme engelli sporcunun 22 Eylül 2009'da aynı ülkede gerçekleştirilecek İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edeceğini söyledi. Gümüş, ziyarette başarılı sporcuya çeşitli hediyeler verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler