Okul müdürüne soruşturma

Iğdır'ın Tuzluca ilçesindeki yatılı ilköğretim bölge okulunda (YİBO) dün öğrencilerin verilen akşam yemeğinden zehirlenmesi üzerine, okul müdürü ve pansiyon müdür yardımcısı hakkında soruşturma açıldı. Tuzluca Kaymakamı Şuayip Gürsoy, yaptığı açıklamada, "Öğle yemeğini akşam tekrar öğrencilere veren okul müdürü ve pansiyon müdür yardımcısı hakkında soruşturma açtık'' dedi.

Yayınlanma: 26.09.2008 - 14:39
Abone Ol google-news

Tuzluca Kaymakamı Şuayip Gürsoy, yaptığı açıklamada, Tuzluca YİBO'da okuyan öğrencilerden 52'sinin verilen akşam yemeğinden sonra zehirlenerek hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Akşam yemeğinde verilen çorba, etli patates, makarna ve sudan numune alınarak tahlil yapılması için Iğdır'a gönderildiğini ifade eden Gürsoy, ''Sunulan yemek öğle yemeğinin menüsüydü. Ancak akşam da öğrencilere verilmiş. Öğle yemeğini akşam tekrar öğrencilere veren okul müdürü ve pansiyon müdür yardımcısı hakkında soruşturma açtık'' dedi.

Gürsoy, soruşturmanın sağlıklı yürütebilmesi için okul müdürü ve pansiyon müdür yardımcısının görev yerlerinin değiştirildiğini de söyledi.

Öte yandan, zehirlenen 52 öğrenci yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesindeki yatılı ilköğretim bölge okulunda dün verilen akşam yemeğinden 52 öğrenci zehirlenmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler