''Yüksek Gerilim'' operasyonu

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Erdoğan, Edirne İl İşletme Müdürlüğüne yönelik düzenlenen ve ''Yüksek Gerilim'' adı verilen operasyonun lokal olay olduğunu bildirdi. Erdoğan, ''Bir ihbar değerlendirilmiş. Şu anda arkadaşlarımız savcılığa ifade veriyor. Gerekli müfettiş raporlarının ardından sonuç mahkemeye aksetti.'' dedi.

Yayınlanma: 26.09.2008 - 16:25
Abone Ol google-news

TREDAŞ Edirne İl İşletme Müdürlüğündeki operasyonun bir ihbar sonucu başlatıldığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

''Bir ihbar değerlendirilmiş. Şu anda arkadaşlarımız savcılığa ifade veriyor. Sanıyorum serbest bırakılacaklar. Bir araştırma vardı, bu araştırma neticelendi. İşin savcılık safhasına kaldı. Bu konuda bir müfettiş raporu ve denetim vardı. Edirne'deki lokal bir hadise tabii mahkeme neticelenmedikten sonra bu konuyla ilgili bir herhangi bir şey demek mümkün değil. Gerekli müfettiş raporlarının ardından sonuç mahkemeye aksetti.''

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, TREDAŞ Edirne İl İşletme Müdürlüğünde yolsuzluk yapıldığı yönünde bir ihbar sonucu ''Yüksek Gerilim'' adı verilen operasyon düzenlenmiş ve operasyonda aralarında TREDAŞ Edirne İl İşletme Müdürü T.T'nin de bulunduğu toplam 9 kişi gözaltına alınmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler