Aragones: Toparlanmamız lazım

Fenerbahçe'nin Sivasspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olmasının ardından Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Luis Aragones, ilk yarıda oynadıkları oyundan memnun olduğunu ancak ikinci yarıdaki skoru ve oyunu hiç beklemediklerini söyledi.

Yayınlanma: 26.09.2008 - 19:48
Abone Ol google-news

Fenerbahçe teknik direktörü Aragones, "Maçın hemen başında golü bulduk. Hemen ikinci golü bulabilseydik çok daha iyi olacaktı. Ancak olmadı. Sezona iyi başlamadığımızı söyleyemeyiz. Benim amacım her zaman kazanmaktır. Özellikle deplasmanda maç kazanmak benim için çok önemli. Sivasspor karşısında aldığımız mağlubiyet bizi önemli dersler verdi. Bundan sonra daha çok çalışıp bir an önce kendimizi toparlayağız." dedi.

Aragones, Alex konusunda ise oyuncusunu hazır gördüğü için oynattığını söyledi. Alex'in performansını tam olarak değerlendiremeyeceğini söyleyen İspanyol teknik adam, "Alex'in tam olarak hazır olmadığını ben de biliyordum. Ancak maç 1-0 iken net bir pozisyon yakaladı. Bunu da düşünmek gerekiyor. O gol olsaydı daha farklı olabilirdi" şeklinde konuştu
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler