Sakatlardan iyi haber

Son 7 resmi maçında galip gelemeyen Fenerbahçe'de, Antalyaspor maçı öncesi sakat oyunculardan sevindirici haber geldi.

Yayınlanma: 04.03.2010 - 19:51
Abone Ol google-news

Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Lugano, Mehmet Topuz ve Ali, bugün takımla birlikte antrenmana çıktı. Sakatlığı düzelen Mehmet Topuz, menisküs ameliyatının ardından iyileşen Ali, UruguayUlusal Takımı'ndan dönen ve sakatlığı geçen Lugano, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Daum, çift kale maçta Lugano ve Mehmet'i as takımda, Ali'yi ise yedek takımda oynattı.
 

Antrenman

Fenerbahçe, Antalyaspor ile 7 Mart Pazar günü yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, futbolcular koşunun ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.
Alman teknik adam, çift kale maç sırasında, karşılaşmayı sık sık durdurarak, oyuncularını uyardı.

Daum, 10'ar kişiyle yapılan çift kale maçta savunmada Bekir, Lugano, Bilica, Andre Santos, orta sahada Mehmet Topuz, Cristian, Vederson, forvette ise Semih ile Gökhan Ünal'a görev verdi. Cristian, sol aşil tendonundaki ağrıları arttığı için antrenmanın sonuna doğru, çift kale maçı bırakıp, tesislere gitti.


Daum'dan Deivid ve Gökhan Ünal'a özel ilgi

Antrenmanın sonunda Daum'un, Deivid ve Gökhan Ünal'ı bir süre özel olarak çalıştırması dikkati çekti. Önce Deivid'i çalıştıran Daum, Brezilyalı oyuncuya yapmasını istediği hareketleri önce kendisi gösterdi.

Daum, Brezilyalı oyuncunun yaptığı güzel hareketlerden sonra, alkışlayarak onu motive etti. Çalışmada oldukça yorulan Deivid tesislere giderken, Daum bu kez diğer kalede Koch ve antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde özel bir çalışma yapan Gökhan Ünal'ı yanına çağırarak, kısa bir süre de golcü oyuncuyu çalıştırdı.


Güiza çalışmaya katılmadı


İspanya Ulusal Takımı'ndan dönen Güiza, antrenmana çıkmadı. İspanyol futbolcunun, masaj yaptırıp, salonda çalıştığı bildirildi.

Öte yandan, (A) Ulusal Takım'dan dönen futbolculardan Emre, bir süre sahada koşu yapıp tesislere giderken, kaleci Volkan Demirel, antrenmanın tamamında kaleci antrenörleri yönetiminde çalıştı. Sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Gökhan Gönül'ün ise salonda çalıştığı bildirildi.

Tedavisi devam eden Uğur da antrenmanda yer almadı. Bu arada, tedavisi devam eden Özer, bir süre bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde sahada çalışıp, tesislere gitti.


Daum: ''Mücadeleci ruhunuzu ortaya koyun"

Daum, antrenmandan önce futbolcularla sahada toplanarak, motivasyon konuşması yaptı. ulusal takımdan dönen oyuncuları, aldıkları başarılı sonuçlar nedeniyle kutlayan Daum, ''Mücadeleci ruhunuzu ortaya koymanızı istiyorum. Hepinizde bu ruh var, ama bu tek başına olmaz. Kişiden başlayıp, takıma yayılması gerekiyor. Sizden bunu istiyorum. Pazar günü bu ruhu sahada görmek istiyorum'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler