'Galibiyeti hak eden bir futbol oynadık'

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Sıvasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe'yi mağlup ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Galibiyeti hak eden bir futbol oynadık, futbolcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum'' dedi.

Yayınlanma: 26.09.2008 - 20:41
Abone Ol google-news

Sıvasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, maçın ardından  yaptığı açıklamada, mücadelenin başında yedikleri golle 1-0 mağlup duruma düştüklerini, ancak ikinci yarıda teknik direktörleri Bülent Uygun'un yaptığı hamlelerle maçı kazandıklarını söyledi.

Fenerbahçe'yi mağlup ettikleri için mutlu olduklarını belirten Otyakmaz, ''Galibiyeti hak eden bir futbol oynadık, futbolcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum'' diye konuştu. Fenerbahçe'yi ligde ilk kez yendiklerinin hatırlatılması üzerine Otyakmaz, ''Şeytanın bacağını kırdık. İnşallah arkası gelir'' ifadesini kullandı.

Sıvasspor'un kaptanı, golcü oyuncu Mehmet Yıldız ise futbolseverlere çok iyi bir maç izlettirdiklerini söyledi. Yıldız, maçın başında adam paylaşımındaki hata nedeniyle talihsiz bir gol yediklerini, ancak ikinci yarıda teknik direktörleri Bülent Uygun'un yaptığı değişikliklerle maça hakim olduklarını ve kazandıklarını ifade etti.

Pini Felix Balili ise ikinci yarıda daha atak, daha etkili bir futbol sergilediklerini ve maçı kazandıklarını söyledi. Bu arada, maçın ardından Sivassporlu futbolcuların, kendilerini tesislere taşıyan otobüste müzik eşliğinde eğlendiği gözlendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler