Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, bugün manşetinde Deniz Feneri davasına yer verdi. Milliyet, CHP'nin ortaya çıkardığı yeni Akman belgesini ilk sayfadan duyururken, Radikal ise geçtiğimiz günlerde karşı karşıya gelen Kılıçdaroğlu ve Fırat görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nun sunduğu, Fırat'ın yapmış olduğu hayali ihracat belgelerini sunmasının ardından ihracatın kanıtlanmasına rağmen Fırat'ın istifa etmemesine tepkisini manşetinden duyurdu.

Yayınlanma: 27.09.2008 - 07:18
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Sınırda tutuklanacak


'Korkunun ecele faydası yok' Almanya'da Deniz Feneri e.V. duruşmalarını izleyen Ali Kılıç, RTÜK Başkanı'nın Almanya'da aradığına ilişkin belgeyi açıkladı. "Korkunun ecele faydası yok" diyen Kılıç, Akman'a istifa çağrısında bulundu. Kılıç, "Almanya'da yakalandığı zaman gözaltına alınacak ve tutuklanacaktır. İşte Main- Taunus Bölgesi Yabancılar Polisi'nin Akman'ı gördüğünüz yerde tutuklayın talimatı" dedi.

 


HÜRRİYET

Sosyalist Darbe


Dünya nefesini tutmuş ABD'nin 700 milyar dolarlık kurtarma paketini bekliyordu. Ancak bazı cumhuriyetçiler, "sosyalist bir paket" diye karşı çıkınca anlaşma gerçekleşmedi ve finans kurumlarının umutları çöktü.

 


MİLLİYET

CHP'den yeni Akman belgesi


Almanya'da yabancılar polisinin, vizesi 2005'te biten RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın görüldüğü yerde tutuklanması için yazdığı 12 Nisan 2007 tarihli yazı ortaya çıktı.
 



RADİKAL

Dengir Bey ne bekliyor!


Kılıçdaroğlu'nun hayali ihracat ve eroin kaçakçılığına dair belge gösteremeyeceğini söyleyen Fırat, hayali ihracata dair Danıştay kararına rağmen hâlâ yerinde duruyor.

 


TERCÜMAN

Şimdilik Türkiye idare ediyor


ABD'deki banka krizi, dünyayı sarsıyor. Türkiye'de borsa ve döviz normal seviyede, şimdilik tehlike yok.
 



AKŞAM

Suça battık


İşte yargı cephesinden ekonominin gidişatı. Yargıtay tarihinde suç dosyaları ilk kez 1.5 milyona ulaştı. Ekonomik suçlar dörde katlandı. Elektrik hırsızlığı 100 bin, karşılıksız çek 50 bin, hırsızlık ve gasp  60-70 bin dosyayı buldu.

 


POSTA

Taşımalı rezalet

Aksaray'da polis durdurduğu kamyonetin kasasında 25 öğrenciyle karşılaştı. Üstelik sürücü Naci Güvenç'in de ehliyeti yoktu. Zonguldak Alaplı'da da taşımalı eğitim kapsamı dışına çıkarılan öğrencileri fındık bahçelerinde kullanılan ve 'patpat' adı verilen motorlar okula götürüyor.
 



VATAN

Yüzbaşı hatırladı


Trabzon Jandarma komutanı Albay Öz, Dink cinayetiyle ilgili ihbarları 'hatırlamadığını' söylemişti. Emrindeki Yüzbaşı Hüsamettin Polat dün Albay'ı yalanlayıp "her şeyi" anlattı.

 


STAR

Yamyamlar doymuyor


Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz, ihale ve imar planlarından nasıl rüşvet aldıklarını ve CHP'li Meclis üyelerine nasıl dağıttını anlatırken "Buradaki yamyamları doyurmak zorundayım" dedi.
 



SABAH

Hakimden vicadani karar


Kaçak elektrikten yargılanan sanığı "21.yüzyılda kimse elektriksiz bırakılamaz" deyip beraat ettirdi.
 

 

YENİ ŞAFAK

Fatura İranlı iki ajana kesildi


İşte Saçan'ın yok ettiği iddia edilen Simko dosyası...İran derin devleti ile uyuşturucu trafiğini yöneten Ergenekon, işler karışınca ajan Asker Simko ve Zeya Nazım'ı ortadan kaldırdı.
 



ZAMAN

Türklerin New York'taki dostluk yemeği, dört kıtayı birleştirdi


Türk Kültür Merkezi'nin, Ramazan geleneği haline getirdiği 'dostluk yemeği', 8 devlet başkanını bir masada topladı. Cumhurbaşkanı Gül'ün, düşmanlıklara en güzel en cevap olarak gördüğü yemeğe, eski ABD Başkanı clinton mesaj gönderdi: "Okyanusları aşıp ülkeler arasında köprü kurdunuz"




 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler