Sarı Kanaryalar Akdeniz'i fethetti

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Maç Sarı Kanaryaların 1-0'lık üstünlüğüyle son buldu.

Yayınlanma: 07.03.2010 - 18:39
Abone Ol google-news

Turkcell Süper Lig'de 4, genelde 7 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, Antalyaspor maçı ile bu şanssızlığına son verdi.

Dakika: 85 4 Pini Felix Balili(Girdi) - Veysel Cihan(Çıktı) (Antalyaspor)

Dakika: 83  Veysel´le Antalyaspor etkili geldi. Ceza alanı içi sol çaprazında topu alıp dönen Veysel uzak köeşeye sert vurdu, Volkan´ı geçen top direği sıyırıp auta gitti.

Dakika: 81  Emre´nin serbest vuruşunda ceza alanı uzak köşesine giden topu Lugano takip etti ancak Ömer topu kontrol etti.

Dakika: 80 Sarı Kart Emre´nin kendisinden kaptığı topun ardından rakibine arkadan faul yapıp hızlı atağı kesen Batak sarı kart gördü..

Dakika: 79  Bu dakikalarda oyun daha hareketli. Antalyaspor ise presle topu daha çok kazanmaya başladı..

Dakika: 77  Fenerbahçeliler penaltı bekliyor.. Emre ceza alanı içi solunda aldığı topu kontrol etti ve Yalçın´la mücadelesinde yerde kaldı, Bünyamin Gezer devam dedi.. Fenerbahçeliler öfkeli.

Dakika: 75 4 Ertuğrul Aslan(Girdi) - Korhan Öztürk(Çıktı) (Antalyaspor)

Dakika: 73  Soldan kazanılan köşe vuruşunda Emre´nin ortasını defans karlşıladı, açılan topu Mehmet Topuz içeri doldurdu ama defans yine başarılıydı.

Dakika: 70  Sol kanattan ceza sahasına sokulan Santos´un penaltı noktasına doğru yaptığı yerden ortada savunma topu uzaklaştırdı..

Dakika: 69 4 Selçuk Şahin(Girdi) - Semih Şentürk(Çıktı) (Fenerbahçe)

Dakika: 68  Tita´ya yapılan faul sonrası ceza yayı içinde kazanılan frikikte Jedinak´ın sert vuruşu üstten auta çıktı..

Dakika: 66  Sol çaprazdan Santos´un yaptığı vuruşta top savunmadan döndü.. Devam eden atakta ceza yayı sağ yanından Deivid´in yaptığı vuruş Semih ve Güiza´nın önünden geçerek auta çıktı..

Dakika: 64  Hızlı atakta Gökhan Gönül sağ kanattan arka direğe ortasını kesti, Güiza´yı aşan top köşe bayrağı direğine çarpıp auta gitti.

Dakika: 62  Nwcati ceza alanı içi sol çaprazında aldığı pasla etkili bir pozisyon buldu ama şutu yandan auta gitti. Yan hakem de pozisyonda ofsaytı belirledi..

Dakika: 60  Emre inanılmaz bir gol kaçırdı.. Deivid´le girdiği verkaçta ceza alanına iki futbolcu arasından sıyrılarak giren yıldız futbolcu Ömer´le karşı karşıya vuruşunu yaptı. Başarılı kaleci soluna gelen topu kontrol etmeyi başardı.

Dakika: 58  Güiza ceza alanında Batak´la girdiği mücadeleyi kazanıp sağ çaprazdan kaleyi denedi ama topu auta gönderdi. Batak ise Güiza´nın topu elle aldığı itirazında bulundu.

Dakika: 55  Antalyaspor atağında Tita sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine pas vermek istedi ama savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika: 54  Hızlı Fenerbahçe atağında Güiza topu Semih´ten alıp ilerledi, içeri kaçan Semih´e pas denemesinde ise başarılı olamadı.

Dakika: 53  Fenerbahçe´nin sağ kanattan kazandığı kornerde Emre´nin kale sahası içine ortasını Ömer rahat kontrol etti..

Dakika: 51  Emre defansın arkasındaki Güiza´yı topla buluşturdu ama yan hakem ofsaytı belirledi..

Dakika: 50  Emre defansın arkasındaki Güiza´yı topla buluşturdu ama yan hakem ofsaytı belirledi..

Dakika: 48  Antalyaspor bu dakikada iki kez sağ kanattan korner kazandı, 2. korner sonrasında sağ kanattan sürüklenen atakta ceza alanına gelen ortayı Erman yüskeltti, Necati´den önce Volkan topu kaptı.

 Ve mücadelede ikinci yarı başladı..

 İki takım ikinci yarı için oyun alanına geldi..

 Ve ilk 45 dakika sona erdi.. 1-0

Dakika: 45  Antalyaspor, Tita´ya Lugano´nun faulü ile frikik kazandı.. Tita´nın ortasında ceza alanında Jedinak´tan önce defans topu uzaklaştırdı...

Dakika: 44  Santos´un soldan ceza alanına ortası Korhan´a çarpıp döndü, bu pozisyonda Fenerbahçeliler topun elle kesidliğini işaret ederken, Bünyamin Gezer göğsünü gösterdi..

Dakika: 43  Mehmet Topuz oyuna girer girmez gol şansı buldu. Semih´in soldan sürüklediği atakta yaptığı ortayı Jedinak karşıladı, Emre topu alıp ceza yayındaki Mehmet Topuz´u gördü, yıldız futbolcunun cepheden sert şutu üstten auta gitti..

Dakika: 42 4 Mehmet Topuz(Girdi) - Gökçek Vederson(Çıktı) (Fenerbahçe)

Dakika: 42 Sarı Kart Erhan, Güiza´ya faulünden sonra sarı kart gördü..

Dakika: 39  Antalyasporlular, Erhan´ın topu yükselterek yaptığı çalımda yakın mesafede elini kullanan Vederson için 2. sarı kartı istedi ama hakem serbest vuruşu verip sarı kartını kullanmadı.

Dakika: 38  Fenerbahçe sağ kanatta Emre´ye yapılan faulle serbest vuruş kazandı. Bu serbest atışta Emre pasını ceza alanındaki Semih´e verdi ama bu futbolcunun ortası Güiza´yı bulmadı.

Dakika: 34  Fenerbahçe yine az adamla savunmayı yakaladı ama ceza alanı içi sağ kısmındaki Semih, Güiza´ya pasını aktaramadı. Süren atakta verilen geri pası Ömer karşıladı ama Güiza´nın hamlesi ile yerde kaldı. Oyun tedavi için durdu.

Dakika: 33 Gol Antalyaspor´un tam kadro Fenerbahçe yarı alanında olduğu dakikada kaptırılan topla konratatak gol getirdi. Semih´in sola açtığı pası Emre son adamdan sıyırıp Santos´un önüne bırakınca Brezilyalı oyuncu ceza alanına girdi ve sol çaprazdan sert şutla topu ağlara gönderdi.

Dakika: 29  Vederson´un ceza alanına yerden ortasında kale sahası içinde Deivid ve Emre topa dokunmadan Orhan topu karşıladı, sağa açılan topu ise Güiza kaleye gönderdi ama top kornere gitti.

Dakika: 25 Sarı Kart İkili mücadelede Jedinak´ı iten Vederson faul kararı sonrası tepki gösterince sarı kart gördü.

Dakika: 23 Sarı Kart Fenerbahçe´de Dos Santos avantajı devam eden Veysel´e yaptığı müdahele sonrasında avantaj bitince sarı kart gördü.

Dakika: 22  Fenerbahçe müthiş bir atak yaptı ama bir türklü kaleyi bulamadı. Semih´le başlayan, sağdan Deivid, soldan Vederson´un ortalarıyla gelişen, Emre´nin kaleyti bulmayan şutuyla süren atakta Güiza ve Semih topla buluştutulamadı ve atak sona erdi.

Dakika: 21  Fenerbahçe ani atağında Semih 2´ye 2 pozisyonda ceza alanında Güiza´ya pasını verdi, ama penaltı noktasındaki İspanyol oyuncu gelişine kötü bir şutla topu üstten auta gönderdi.

Dakika: 19  Antalyaspor atağında Sedat sol kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine yerden çevirmek istedi ama top doğrudan auta çıktı.

Dakika: 18  Lugano´nun uzun mesafeli pasını solda alan Santos önünde boş alan buldu ama ortasında defans topu kornere çeldi.

Dakika: 17  Ceza alanı ön kısmında kaybedilen topu alan Emre kaleyi denedi, çok sert olmayan vuruşunda top yandan auta gitti..

Dakika: 16  Deivid sağ kanattan ceza alanına sokuldu ve pasını sırtı kaleye dönük Güiza´ya aktardı. İspanyol golcü topu sağına çekip dar açıdan uzak köşeyi denedi ama top yandan auta gitti.

Dakika: 14  Bu kez de Devidi sağdan topu ceza alanına yükseltti, müsait durumdaki Semih topu kafayla Güiza´ya indirmek istedi ama bu pası direk olarak Ömer´e gitti.

Dakika: 12  Bilica´nın ceza alanına yükselttiği topu Güiza kafayla indirdi, Semih ceza yayından sol ayağıyla gelişine vurdu ve top üstten auta gitti.

Dakika: 10  Fenerbahçe´de ilk dakikalarda yapılan pas hataları tribünleri mutlu etmiyor. 10 dakikalık süreçte Antalyaspor daha çok topa hakim.

Dakika: 9  Köşe vuruşunda top dışarı açıldı, Korhan topu alıp sağ kanat son çizgiye indi ve ortasını sert kesti, Fenerbahçe defansı topu karşıladı. Ancak ceza alanı dışında bu kez Erhan topu alıp sert vurdu, top yandan auta gitti.

Dakika: 8  Bilica ile Korhan arasındaki ikili mücadele sonrası Antalyaspor sağ kanattan köşe vuruşu kazandı.

Dakika: 8  Semih´in Güiza´ya ara pas denemesi etkili olmadı dönen topu Necati atağa çevirmek istedi ama Santos kendisine izin vermedi..

Dakika: 6  Güiza sağdan ceza alanına atılan pası kontrol edip rakibine rağmen vurdu ancak top auta gitti.

Dakika: 5  Sağ kanattan hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Güiza´nın sağdan ortasında top defanstan sekti, hızlı Antalya atağında ise Necati topu kaptırdı.

Dakika: 4  Gökhan Gönül´ün kaptırdığı topu sol kanatta alan Tita Necati´ye pasını verdi, golcü oyuncunun uzaktan şut denemesi yandan auta gitti.

Dakika: 3  Sedat sağ çaprazdan ceza alanına sokuldu, vuruşu defansa da çarpıp kaleci Volkan´da kaldı.

Dakika: 2  Güiza´nın derin pasında Semih defansın arkasındaki topa hareketlendi ama Batak araya girip tehlikeyi uzaklaştırdı.

Maç başladı!

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Santos, Deivid, Emre, Cristian, Vederson, Semih, Güiza

Antalyaspor:
Ömer, Erhan Güven, Yalçın, Batak, Orhan Ak, Korhan, Sedat, Jedinak, Tita, Veysel, Necati Ateş

Hakemler: Bünyamin Gezer, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler