Yılın en iyi kamyonu Mercedes

Mercedes-Benz Actros, uzmanlardan oluşan bir panel tarafından "2009 Yılının Kamyonu" seçildi. Yeni nesil Mercedes-Benz Actros, 21 farklı Avrupa ülkesinden uzman gazetecilerden oluşan jüri tarafından, iyileştirilen güvenlik, yüksek konfor, ekonomik ve çevreyle uyumlu kullanım özellikleri ile büyük övgü topladı.

Yayınlanma: 27.09.2008 - 13:07
Abone Ol google-news

İlk satışa sunulduğu 1996 yılından bu yana toplam 600.000 âdetin üzerinde satılan ve her yeni sürümü  “Yılın Kamyonu” seçilen Actros, segmentinde standartları belirlemeye devam ediyor.

Tam otomatik Mercedes PowerShift şanzımanının yeni Actros’un seri donanım kapsamına alınmasıyla bu sektörde bir ilke imza atıldı. Yeni Mercedes-Benz Actros, Batı Avrupa pazarıyla eş zamanlı olarak Türkiye’de de satışa sunuldu.

Tam otomatik12 vitesli yeni PowerShift şanzıman, vites geçişlerini daha rahat ve hızlı bir hale getirerek sürüş konforunu artırıyor, yakıt ekonomisi sağlıyor, aktarma organlarının ömrünü uzatıyor ve klasik şanzımanlara göre daha düşük ağırlığı sayesinde aracın faydalı yük kapasitesinin artmasını sağlıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler