Scani, Krone ve Meiller'den gövde gösterisi

Dünyanın en büyük Ticari Araçlar Fuarı IAA Hannover’de Scania, Krone ve Meiller markaları ziyaretçilerine son teknolojiye sahip yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdiler. İsveçli Scania, ilk kez uygulanan EGR’li Euro 5 normlarındaki motorlarını, Krone ise, yeni Profi Liner, yenilenen Dry Liner ve Dolly Aks araçlarını tanıttı.

Yayınlanma: 27.09.2008 - 14:11
Abone Ol google-news

İsveçli Scania, fuar alanındaki standında motor teknolojilerinde çığır açacak yeni motorlarının tanıtımını gerçekleştirdi. İlk kez uygulanan EGR’li Euro 5 normlarındaki motorları,  yanma sonrası işleme ve katkı maddelerine ihtiyaç duymadan Euro 5 emisyon standartlarını karşılıyor. Motor teknolojisindeki fark yaratan bu hamle ile Avrupa’da yürürlükteki olan en yüksek çevre standartlarını karşılayan Scania, bu yeni motoru tüm kamyon serilerini olduğu gibi şehir içi ve şehirlerarası otobüs çeşitlerini de kapsayacak şekilde genişletmeyi planlıyor.
Avrupa’nın önde gelen treyler üreticilerinden ve önümüzdeki yıl Türkiye’de üretime başlayacak olan Krone, IAA Fuarı kapsamında lojistik sektörünün hizmetine sunacağı en son ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Fuar alanındaki standında tüm ürün segmentini sergileyen Krone’nin, Yeni Profi Liner, yenilenen Dry Liner ve Dolly Aks ilgi gören araçların başında geldi.

Yeni Profi Liner modelinde klasik aerodinamik kurallarını altüst eden Krone, bugüne kadar çekici araçları için tasarlanan sistemi treylerde de uygulamaya başladı. Bu sayede aracın dinamik basıncı yan kaplama ve alt muhafaza ile belirgin şekilde azalarak yüzde beş oranında yakıt tasarrufu sağlanmış.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler