"Bu maç bize ders oldu"

Gaziantepspor teknik direktörü Jose Coucerio, son saniyelerde yedikleri golle 1-1 sona eren Trabzonspor maçının kendilerine bir ders olduğunu belirtti.

Yayınlanma: 12.03.2010 - 20:59
Abone Ol google-news

Jose Coucerio, karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor karşısında ilk yarıda iyi oynadıklarını düşündüğünü, oyunda stratejilerinin ilk golü atmak üzerine olduğunu ve bunu da başardıklarını belirtti.

Coucerio, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İkinci yarıda yapmamız gereken, topun bizde kalmasıydı. Rakibe izin vermememiz gerekiyordu. Trabzonspor'u tanıyan bilir çok iyi ileri hattı var. İkinci topta golü yedik. Topun bizde kalma şansı varken topu iade ettik ve onun sonucunda bir gol yedik. İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Özellikle maçın sonlarında hiç olmaması gerekirken futbolcularımızın arasında çok büyük mesafe vardı ve orta sahada büyük bir boşluk oluştu. Bu maç bize bir ders oldu diye düşünüyorum. Bütün maçlarda öndeyseniz maçın sonuna kadar topun sizde kalması lazım. Biz bugün bunu yapamadık.''

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl da son anda yedikleri golle bir puana razı olduklarını, futbolcularının rehavete girdiğini ve bu sonucu hak etmediklerini belirterek, ''Futbolcularımız bir an maçın 90 dakika olduğunu unuttular, bu da bize pahalıya mal oldu'' ifadelerini kullandı.

Ivan De Souza ise son anda yedikleri golle şoka uğradıklarını, çok üzgün olduklarını ifade etti.


"Hem oyundan hem de skordan memnun değilim''

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş ise çok güzel bir sahada oynadıklarını, ancak bugünkü oyundan ve sonuçtan memnun olmadığını vurguladı.

Güneş, ''Rakibimiz futbol oynamayı düşünen bir takımdı. Biz de daha iyi futbol oynamayı düşünüyorduk. Düşündüğümüz oyunu ortaya koyamadık. Rakibimiz kontrollü oynadı. Oyunu yönetemedik. Rakibin çok pozisyonu yok, ama biz de pozisyon bulamadık. Hem oyundan hem de skordan memnun değilim'' diye konuştu.

Güneş, şunları kaydetti:
''Aslında daha iyi, güzel oynayan bir takımımız var. İkinci yarı attığımız beraberlik golü de tatmin edici değildi. Sahadaki oyuncuların performansına bakarsak iyi oyuncular. Zaman zaman üst üste maç oynayan futbolcularda başarı düşüyor. Son haftalarda tempo ve pas yüzdesi olarak bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Gaziantepspor maçını alsak da almasak da varız. Kazansak da her şey bitmeyecekti. Biz bu ligde varız. Kazanıp bir üste çıkmak istiyorduk. Başaramadık. Daha yarış devam ediyor.''

Son dakikada attığı golle takımına 1 puan kazandıran Alanzinho ise çok mutlu olduğunu ve yarışa devam ettiklerini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler