Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet 'İşsizlerin umudu tükendi' başlığıyla işsizlik oranındaki yükselişi okurlarına duyururken, Milliyet ise Orgeneral Başbuğ'un 'Karşılaştığımız en ciddi olay Balyoz' sözlerini manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 14.03.2010 - 07:08
Abone Ol google-news


CUMHURİYET

İşsizin umudu tükendi


Krizin ekonomide yarattığı durgunluğun en önemli faturası işsizlik olarak yaşanmaya başladı. İşsizlik oranı şubat ayında yüzde 16.1’le rekor düzeye yükseldi. İş bulma umudunu yitirenler çözümü yurtdışında arıyor ancak vize engeline takılıyor. İşsiz yurttaşlar, yakınlarının ve komşularının destekleriyle ayakta kalmaya çalışıyor.


HÜRRİYET

Begüm'ün H sırrı


Mahkeme, Kadıköy'de aşırı doz uyuşturucudan hayatını kaybeden üniversite 4. sınıf öğrencisi Begüm Veral'ın günlüğüne yazdığı 'H' harfinin ne anlama geldiğini araştırıyor.


MİLLİYET

Karşılaştığımız en ciddi olay Balyoz


Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ, aylardır TSK'ya ilişkin ortaya atılan ve Türkiye gündemini işgal eden konularla ilgili Fikret Bila'nın sorularını açıklıkla yanıtladı.



VATAN

Kabadayı mısın Bay Başkan


Aytaç Durak, imar oyunlarıyla büyük servet edindiği iddiasını gündeme getiren Vatan'a gözdağı vermeye çalıştı: Sizden başka yazan yok. Benimle uğraşanlar mevta (ölü) oldu...



RADİKAL

Sultan ana 72 yıldır kardeşlerini arıyor


Sultan Kulualp kardeşleri Beser ve Elif'in 1938'de öldüğünü zannediyordu. Ama ölülerini gören yoktu. Sonra 'Evlatlık verildiler' bilgisi kulağına geldi...



AKŞAM

Güle oynaya çürük binaya


'Depreme dayanıklı değil' diye boşaltılan okul, 15 gün sonra davul zurna ile Halk Eğitim binası oldu. Başka binaya taşınan 700 öğrencinin boşalttığı sıralara ise yetişkinleri oturtacaklar.



SÖZCÜ

AKP sosyetesi Bodrum'a yerleşiyor


AKP'ye yakın işadamı Memduh Boydak Bodrum'da 4 milyon Euro'luk villa aldı.


HABERTÜRK

Silahlı, kanlı bir berdel hikâyesi



Hakkarili köylü, kan davası dursun diye eşini kaçırdığı adama 17'lik öz kızını, 120 bin lira, bir Kalaşnikof ve bir tabanca verdi.



SABAH

Ayrımcılığa karşı Marko Paşa timi


Demokratik açılım sürecinde bir adım daha atılıyor. Ayrımcılık ve hoşgörüsüzlükle etkin mücadele için özel "görev gücü" kuruluyor.



POSTA

Kızlar düelloda


İzmir'de 19 yaşındaki İlknur ile 18 yaşındaki Özge, erkek yüzünden kapıştı. İlknur, erkek arkadaşını elinden aldığını öne sürdüğü Özge'yi, Facebook'tan hesaplaşmaya çağırdı. Parktaki düelloda İlknur, Özge'yi bacağından bıçakladı. Özge'nin arkadaşı Çiğdem de İlknur'u bıçakladı.

 

BİRGÜN

Mümkün olanı değil imkansızı istiyoruz


Meksikalı Jaquelina Lopez ve Samuel Hernandez, Türkiye'de Fatsa'dan bu yana yaşanamayan bir deneyimi, Oaxaca'daki Halk Meclisi deneyimini Birgün'e anlattı.


TERCÜMAN

Esnafın hiper çöküşü


Palandöken, "Hipermarketlere karşı haksız rekabeti önleyecek yasa çıkmazsa 2 milyon esnaf biter" dedi.


YENİ ŞAFAK

Sen anlamazsın karıştırma bombaları


Başkenti ayağa kaldıran bomba yüklü kamyonla ilgili sevkiyat belgesini Yeni Şafak ele geçirdi.



ZAMAN

IMF ile anlaşma yapılmaması iyi oldu


Küresel krizde her şey bitti demek için henüz erken. Ama bizde işler iyiye gidiyor. Türkiye ekonomisi, IMF'siz de ayakları üzerinde durabildiğini gösterdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler