Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, CHP lideri Baykal'ın kimsenin askeri yanına çekmeye çalışmaması gerektiğini söylemesini manşetine taşıdı. Milliyet 'CHP'de sorun sevgisizlik' haberinde CHP'li Muharrem İnce'nin sürekli birbirini eleştiren örgütlere sitem ederken siyasi krizlerin de AKP'nin işine yaradığını söylemesine yer verdi.

Yayınlanma: 15.03.2010 - 07:26
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Askeri siyasete çekmek yanlış


Siyasetle dini ayırmak gerektiğini, bu konuda iktidarın ciddi hataları olduğunu belirten CHP lideri, kimsenin askeri yanına çekmeye çalışmaması gerektiğini söyledi. “Siyaset-ordu ilişkisi çığrından çıkarsa, Balkan Savaşı’nda başımıza gelenler olur” diyen Baykal, siyasetin yargıya bulaşması durumunda bunun acısının hep birlikte çekileceğini vurguladı.


HÜRRİYET

Gerçeğin arkasındayız


Genelkurmay Başkanı Org. Başbuğ ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Koşaner, Erzincan olayları dosyasını açtı.


MİLLİYET

CHP'de sorun sevgisizlik


CHP'nin 'yükselen yıldızı' Muharrem İnce, sürekli birbirini eleştiren örgütlere sitem ederken, siyasi krizlerin de Ak Parti'nin işine yaradığını söylüyor.


VATAN

3 dakika formülü


Diyarbakır'ın Bursa'dan sonra dün İstanbul Belediye maçı da çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. İkinci kez hükmen yenik sayılırsa küme düşecek olan Diyarbakır'ı kurtarmak için '3 dakika formülü' düşünülüyor.


RADİKAL

En neşeli açılım


Başbakan Erdoğan'ın davetiyle İstanbul'a 'çalıştaya' gelen Romanlar doyasıya eğlendi. Erdoğan ev vaadinde bulununca coşku doruğa çıktı.


AKŞAM

Sıra politik stres testinde


Fitch'in Türkiye Genel Müdürü Botan Berker moral verdi: Türkiye kriz sınavını geçti. Risk unsuru olan politik dalgalanmaları da atlatırsa yoluna devam eder.


SÖZCÜ

Batan Yunanistan'da emekli olmak varmış


Bir Yunan emeklisi yılda ortalama 30 bin Euro maaş alıyor... Yani aylığı 2 bin 500 Euro'dan 5 bin liraya geliyor. Varın siz kıyaslayın.


HABERTÜRK

Sınavsız üniversite


YÖK'ten tartışılacak karar: Liseyi Kıbrıs dışında bir yabancı ülkede okuyan Türk ve KKTC'liler, Türkiye'de istediği üniversitenin istediği bölümüne sınavsız girebilecek.


SABAH

Hacıhüsrev'de büyüdüm


Başbakan Erdoğan 'Roman Buluşması'nda "Bu ülkede kimseye buçuk muamelesi yapılamaz" dedi.


POSTA

Çok güzel oldu


Gerilime sahne olan Kürt ve Alevi açılımlarından sonra hükümet Roman açılımıyla neşesini buldu. İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nu hınca hınç dolduran Romanlar, "Ben de Kulaksız'da siz değerli kardeşlerimin içinde doğdum" diyen Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bir de ev vaadinde bulunması üzerine coşup coşup göbek attılar.


BİRGÜN

'Roman Açılımı' TOKİ'ye havale!


Başbakan Erdoğan, 'Açılım'ı Romanların yoğun yaşadığı tarihi ve kültürel alanların boşaltılmasına odakladı. TOKİ, 7 ilde Romanlar için konut üretecek. Romanlar ise tepkili.


TERCÜMAN

İstanbul'da hain sahaya indi


Bursaspoor maçının ardından dün de İstanbul Büyükşehir Belediye-Diyarbakırspor karşılaşması bölücü hainlerin saldırısı sonucu tatil edildi.


YENİ ŞAFAK

Siz bize Fatih'in emanetisiniz

Başbakan Erdoğan, Roman Buluşması'nda, "Bu ülkenin her ferdi, birinci sınıf vatandaş' mesajı verdi. Fatih'in fermanıyla güvence altına alınan Romanlar'a 'buçuk muamelesi' yapılmasına izin vermeyeceklerini söyledi.


ZAMAN

Danıştay saldırısında toplumu yanıltanların özür borcu var


4 yıl önce Aparslan Arslan'ın gerçekleştirdiği saldırı, bazı çevreler tarafından 'türban eylemi' ilan edilmişti. Daha sonrasında Ergenekon ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler