Eruygur'un sağlık durumu

Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un yüksek tansiyon sorununun sürdüğü bildirildi. Eruygur'un tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, ''Hastamızın tansiyonu hala çok yüksek. 180 civarında. Gözleri yarı açık durumda. Bir gündür de uyutmuyoruz. Sakinleştirici ilaçlar veriyoruz. Ancak tansiyonu çok inatçı, düşürmeye çalışıyoruz'' dedi.

Yayınlanma: 28.09.2008 - 11:40
Abone Ol google-news

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un yüksek tansiyon sorununun devam ettiğini belirtti.

Prof. Dr. Mutlu, 17 Eylülden beri hastanede tedavi gören Şener Eruygur'un yoğun bakımda sürekli kontrol altında tutulduğunu bildirdi.

Eruygur'un şu an için en önemli sorunun yüksek tansiyon olduğunu ifade eden Mutlu, şunları kaydetti: ''Hastamızın tansiyonu hala çok yüksek. 180 civarında. Gözleri yarı açık durumda. Bir gündür de uyutmuyoruz. Sakinleştirici ilaçlar veriyoruz. Uyuyup uyandığında tansiyonu artıyor. Ancak tansiyonu çok inatçı, düşürmeye çalışıyoruz.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler