Fiat Fiorino Combi Emotion Türkiye'de!

"2009 Yılının Ticari Arac" ödülüyle başarısını taçlandıran Fiat Fiorino'nun hem en yakışıklı hem de en konforlu sürümü olarak ön plana çıkan Fiat Fiorino Combi Emotion, 30 bin 150 YTL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla satışa sunuldu. Sadece 1.3 litrelik 75 beygir güç üreten Multijet motorla donatılan Fiat Fiorino Combi Emotion, gerek zengin standart donanımı gerekse isteğe bağlı olarak sunulan Comfort Matic otomatik şanzıman özelliğiyle de alışılagelmiş ticari araç kavramlarının ötesinde bir birleşim sunmayı başarıyor.

Yayınlanma: 28.09.2008 - 12:22
Abone Ol google-news

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilerek Türkiye dahil toplam 80 ayrı ülkede yeni nesil kompakt ticari araç kavramının öncüsü olmayı başaran ve son olarak “2009 Yılının Ticari Ödülü”ne layık görülen Fiat Fiorino’nun en dinamik ve konforlu versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu. Fiat Ticari Araçlar tarafından 30 bin 150 YTL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla tüketicilerin beğenisine sunulan Fiat Fiorino Combi Emiton, standart olarak 1.3 litre hacimli Multijet turbo dizel motor ve 5 ileri vitesli manuel şanzımanla satışa sunuluyor.

Fiat Fiorino Combi’nin zengin konfor ve güvenlik donanım özelliklerine ek olarak sunulan standart ekipmanlarıyla da dikkat çeken Fiorino Combi Emotion, Combi versiyonunda olduğu gibi isteğe bağlı olarak Comfort Matic otomatik şanzımanla da satın alınabiliyor.

Fiat Fiorino Combi Emotion’ın standart donanımında sürücü ve ön yolcu havayastığı, ön yan havayastıkları, EBD destekli ABS, MP3 çalar özellikli radyo-CD müzik sistemi, klima, sesli arka park sensörü, yol bilgisayarı, gövde rengi tamponlar, özel tasarımlı tavan rayları, alaşım jantlar, ön sis farları, sürücü ve yolcu tarafından sürgülü kapılar, yukarı açılan arka kapı, çift parça katlanabilir ve sökülebilir arka koltuklar gibi ekipmanlara yer veriliyor. Bununla birlikte katlanabilir ve zeminde kaybolan ön yolcu koltuğuyla birlikte deri direksiyon simidi üzerinden kontrol edilebilen ve Bluetooth kullanımı sağlayan, USB çıkışlı Blue & Me sistemi opsiyonel olarak sunuluyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler