Tunceli'de nikah öncesi fidan ekimi

Tunceli'nin Pertek ilçesinde, evlenecek çiftler nikah masasına oturmadan önce fidan dikiyor. Nikah işlemleri için belediyeye giden çiftlere, belediye tarafından verilen fidanı dikmeleri isteniyor. Belediye yetkilileri, nikah heyecanı ile belediye gelen çiftlerin kampanyayı duyunca şaşkınlıklarını gizleyemediklerini söylüyorlar.

Yayınlanma: 29.09.2008 - 08:53
Abone Ol google-news

Tunceli’nin Pertek ilçe Belediyesi ilginç bir uygulama başlattı. Evlenmek için belediyeye başvuran çiftler sürpriz ile karşılaşıyorlar. Nikah işlemleri için belediyeye giden çiftlere, ağaçlandırma kampanyası anlatılıyor ve belediye tarafından verilen fidanı dikmeleri isteniyor. Nikah heyecanı ile belediyeye giden çiftler, önce verilen fidanı dikiyor, ardından nikah masasına oturuyor.

Kampanya hakkında bilgi veren belediye yetkilileri, nikah heyecanı ile belediye gelen çiftlerin memurun elinde fidanı görünce şaşırdıklarını anlatıyorlar. Nikahı kıyacak memurun çiftlere kampanya hakkında bilgilendirdiğini anlatan yetkililer, şu ana kadar kampanyaya itiraz eden çiftin bulunmadığını belirttiler.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler