Buket toprağa verildi

Zeytinburnu'ndaki tramvay kazasında ağır yaralanan ve bağlı olduğu yaşam destek ünitesinde dün hayatını kaybeden Buket Bulut, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde toprağa verildi.

Yayınlanma: 19.03.2010 - 14:28
Abone Ol google-news

Buket Bulut'un cenazesi, İstanbul Büyüşehir Belediyesi'ne ait cenaze arabasıyla ilçenin Kavaklı beldesine bağlı Düz Mahallesi'ndeki Lazlar Camisi'ne getirildi.

Cenaze törenine, Buket'in babası Veysel Bulut, annesi Vesile Bulut ile akrabaları ve yakınları, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, AKP Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile çok sayıda yurttaş katıldı.


Cenaze namazını amcası kıldırdı

Buket Bulut'un cenazesi, ikindi vakti imam olan amcası Tufan Bulut tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile mezarlığına defnedildi.

Anne Vesile Bulut, kızının cenazesinin ardından ''kızımı gelin edemedim'' diyerek ağladı.
Vesile Bulut, 4 yaşında bir oğlu olduğunu belirterek, ''Oğlum herşeyin farkında, ablasının ölümünden sonra çok değişti. Buket'ten önce doğan bir erkek çocuğumu da 3 yaşında kaybetmiştim. Şimdi de kızımı kaybettim'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler