Lig'de son durum

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Denizlispor'u 2-1 yenen Bursaspor, en yakın takipçisi Galatasaray ile puan farkını 5'e çıkararak, liderliğini sürdürdü.

Yayınlanma: 22.03.2010 - 20:54
Abone Ol google-news

Yeşil-beyazlı ekip, Ozan İpek'in 35'inci, Sercan'ın da 67. dakikada attığı golle karşılaşmayı 2-1 kazanırken, Denizlispor'un golünü 75. dakikada Roberts kaydetti. Bu maç sonunda puanını 58'e yükselten Bursaspor, en yakın takipçisi Galatasaray ile puan farkını 5'e çıkardı, Denizlispor ise 17 puanda kalarak, 17. sıradaki yerini korudu.

Bursaspor'un en yakın takipçisi Galatasaray, dünkü Trabzonspor mağlubiyetinin ardından 53 puanda kalmış ve ikinci sıradaki konumunu sürdürmüştü. Fenerbahçe ise Cumartesi günü sahasında Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ederek, sarı-kırmızılı takımla arasındaki puan farkını 1'e indirmeyi başarmıştı. Sarı-lacivertliler, 52 puanla ligde üçüncü sırada bulunuyor.

 

Gol krallığı

Gol krallığı yarışında, Kayserisporlu Makakula 17 golle birinci sırada bulunurken, bu futbolcuyu 10'ar golle Beşiktaş'tan Bobo, Gaziantepspor'dan Souza ve Trabzonspor'dan Umut Bulut takip ediyor.

Ligde Fenerbaçeli Alex De Souza-Guiza ikilisiyle birlikte Galatarasaylı Kewell, Trabzonsporlu Colman'ın 9'ar golleri bulunuyor.

Ligde 26. haftada alınan sonuçlar, puan durumu ve 27. haftanın programı şöyle:
Kasımpaşa-Beşiktaş.............................( 2 - 2 )
Manisaspor-İstanbul BŞ Belediyespor............( 1 - 0 )
Diyarbakırspor-Antalyaspor.....................( 1 - 0 )
Fenerbahçe-Gaziantepspor.......................( 1 - 0 )
Sivasspor-Gençlerbirliği.......................( 0 - 2 )
Ankaragücü-Kayserispor.........................( 3 - 0 )
Trabzonspor-Galatasaray........................( 1 - 0 )
Bursaspor-Denizlispor..........................( 2 - 1 )

 

27. Hafta
Büyükşehir Bld.Spor-Bursaspor, Gençlerbirliği-Diyarbakırspor, Beşiktaş-Eskişehirspor, Denizlispor-Kasımpaşa, Antalyaspor-Manisaspor, Gaziantepspor-Sivasspor, Galatasaray-Fenerbahçe, Kayserispor-Trabzonspor.

Not: Ankaragücü, Ankaraspor'un ligden düşürülmesi nedeniyle bu haftayı maç yapmadan geçecek.

 

BURSASPOR LİDERLİK YOLUNDA

SAĞLAM: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler