"Yenilgiye üzülecek vaktimiz yok"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilerek önemli bir 3 puan yitirdiklerini ancak, bu yenilgiye üzülecek zamanlarının olmadığını ifade etti.

Yayınlanma: 26.03.2010 - 21:17
Abone Ol google-news

Ertuğrul Sağlam, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, stada galibiyet görmeye gelen taraftarlarının önünde kaybettiklerini belirterek, ''Ancak yine ligin lideriyiz. Bu yenilgiye üzülecek hiç vaktimiz yok. Bir an evvel Antalyaspor maçına konsantre olmak zorundayız'' dedi.

Kendi hatalarından kaynaklanan gollerle ilk yarıda 2-0 geriye düştüklerini kaydeden Ertuğrul Sağlam, ''İlk devrenin sonunda 2-0'ın şaşkınlığıyla pozisyonlar verdik. İkinci yarıda gol de bulduk, baskı kurduk ama maalesef puan almamıza yetecek ikinci golü üretemedik. Şimdi Antalyaspor maçında yeniden çıkışa geçmek istiyoruz'' diye konuştu.

Sağlam, takımının bu işin sonunu getirebilecek kalitede olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
''Taraftarlarımız desteklerini devam ettirsinler. Hala avantajlıyız. Antalyaspor maçıyla yeniden galibiyet serisine başlayacağız. Futbolda bu tip mağlubiyetleri herkes alabiliyor, bunu baskıya bağlamak doğru değil. Pazartesi maç oynayan bir takımı cuma günü oynatmanın anlamını çözemedik, ancak alınan mağlubiyeti federasyonun maç takvimine bağlamak bize yakışmaz. Geçen hafta da Beşiktaş böyle oynamış, puan kaybetmişti. Şu anda bütün ipler bizim elimizde. Maçları kazandığımız sürece bu ligin önünde olacağız. Kendi maçlarımızı kazanırsak ligi en ön sırada bitirebiliriz.''

Bursasporlu futbolcu Ömer Erdoğan da, bu takımı liderliğe kendilerinin taşıdığını ve yenilgiyi telafi edeceklerini kaydetti.

Volkan Şen ise bugünkü yenilgiyi şanssızlığa bağlayarak, ''Üzerimizde baskı yok. Kalan 7 haftayı iyi değerlendirip, şampiyon olmak istiyoruz'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler