Almanya'da en güzel 100 insandan 4'ü Türk

Bild Gazetesi Almanya'nın en güzel 100 insanını seçti. Listede 4 Türk de yer aldı: Gülcan Kamps, Nazan Eckes, Nina Öger ve Mehmet Kurtuluş... Duruş, karizma, cazibe gibi kriterlerin ön planda tutulduğu listenin zirvesinde kadınlarda aktrist Cokba Shiva Hagen, erkeklerde ise oyuncu Sebastian Koch yer aldı.

Yayınlanma: 30.09.2008 - 09:49
Abone Ol google-news

Bild Gazetesi’nin, kendi oluşturduğu jüri ile belirlediği listede sanat, siyaset, moda ve spor dünyasından pek çok ünlü bulunuyor.

Kadınlar ve erkekler için ayrı olarak düzenlenen listenin zirvesinde kadınlarda aktrist Cokba Shiva Hagen, erkeklerde ise oyuncu Sebastian Koch yer aldı.

Duruş, karizma, cazibe gibi kriterlerin ön planda tutulduğu listede televizyon sunucusu Gülcan Kamps Almanya’nın en güzel 33’üncü kadını seçilirken, oyuncu Mehmet Kurtuluş’un adı erkekler listesinin 27’inci sırasında yer aldı.

Listede yer alan diğer Türkler ise 41’inci sırada yer alan Nina Öger ile 47’inci sıradaki Nazan Eckes. Nina Öger, Avrupa Parlementosu üyesi ve Öger Tours şirketinin sahibi Vural Öger’in kızı. Nazan Eckes ise Almanya’da ünlü bir televizyon sunucusu.

Heidi Klum, Claudia Shiffer ve aktrist Diane Kruger en güzel kadınlar arasında gösterilirken, Eski Almanya başbakanı Helmut Schmidt, eski buz pateni şampiyonu Catherina Witt ve ünlü tenisçi Borris Becker de güzel Almanlar listesinde sıralandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler