Tatilcilerin deniz keyfi

Şeker Bayramı'nı fırsat bilen tatilciler soluğu Antalya'da aldı. Tatilciler Konyaaltı plajında hem güneşlendiler hem de denize girmenin keyfini yaşıyor. Nem oranının yüzde 50 olduğunu belirten yetkililer, hafta sonuna kadar hava sıcaklığının 30 derece civarında seyredeceğini bildirdi.

Yayınlanma: 30.09.2008 - 11:07
Abone Ol google-news

Antalya'da sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen tatilciler, denizin keyfini çıkardı. Bayram tatili için Antalya'yı tercih eden vatandaşlar, plajları doldurdu. Ankara, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen ve 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen tatilciler, Konyaaltı plajında hem güneşlendiler hem de denize girmenin keyfini yaşadılar.

Şeker Bayramı tatili için ailesiyle birlikte Ankara'dan tatile geldiğini belirten Tevfik Soydan, yoğun bir çalışma sezonundan sonra bayram tatilinin kendilerini dinlendirdiğini söyledi. Soydan, ''Annem, babam, eşim ve çocuklarımla tatile geldiğim için bayramlaşmayı da kendi aramızda yaptık. Antalya'da sıcak bir tatil geçirmenin keyfini yaşıyoruz'' diye konuştu.

Öte yandan, Şeker Bayramı'nın kutlandığını bildiklerini söyleyen Romanya uyruklu Julian Strenko, Antalya'da çok güzel bir tatil geçirdiğini söyledi. Sıcak ve güneşli havanın Antalya için büyük bir şans olduğun ifade eden Strenko, ''İyi bayramlar'' diyerek, Türk halkının bayramını kutladı.

Rus turistler Anna Metrinko ve Elinza Karentana da Konyaaltı plajında güneşin ve denizin keyfini çıkardıklarını anlattı. Çoğunluğunu Alman ve Rusların oluşturduğu çok sayıda yabancı turist de Konyaaltı plajında denize giriyor.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri de hava sıcaklığının 28, deniz suyu sıcaklığının ise 29 derece olduğunu bildirdi.

Nem oranının yüzde 50 olduğunu belirten yetkililer, hafta sonuna kadar hava sıcaklığının 30 derece civarında seyredeceğini kaydettiler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler