Kayserispor 3 puanı kaptı

Süper ligin 27. hafta mücadelesinde Kayserispor evinde Trabzonspor'u ağırladı. Kayserispor attığı 1 golle 3 puanı kaptı.

Yayınlanma: 29.03.2010 - 17:03
Abone Ol google-news

90.Dakika :Hakem Fırat Aydınus maçı bitiren düdüğü çalıyor. Kayserispor kendi evinde karşılaşmayı son dakikada bulduğu golle 1-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 46'ya yükseltiyor.

90.Dakika :Trabzonspor atağında Cale sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

90.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol çaprazdan ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

90.Dakika :4. Hakem Koray Gençerler maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

90.Dakika :Gol. Kayserispor Makukula'nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

88.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol çaprazdan kaleye çok sert vurdu ve top üstten auta çıktı.

86.Dakika :Trabzonspor'da Ömer Aysan gördüğü bu sarı kartla haftaya cezalı duruma düştü.

85.Dakika :Trabzonspor'da Ömer Aysan hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

83.Dakika :Kayserispor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 67 numarayla Mehmet Eren, Giren oyuncu 9 numarayla Ömer Şişmanoğlu

82.Dakika :Trabzonspor atağında Makukula ceza sahası içinde yaşanan karambolde şut vurmak istedi ama savunma uzaklaştırdı sonrasında Abdullah topun gelişine sert vurdu ve top üstten auta çıktı.

81.Dakika :Kayserispor'da Shawky rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

80.Dakika :Kayserispor atağında Hakan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

78.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Teofilo ceza sahası dışından köşeye doğru plase vuruşunu yaptı ve top direkten geri geldi sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

77.Dakika :Kayserispor'da Toledo sakatlandığı için zorunlu olarak oyundan çıkarıldı.

76.Dakika :Kayserispor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 12 numarayla Toledo, Giren oyuncu 24 numarayla Bayram

75.Dakika :Trabzonspor atağında Ceyhun ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

74.Dakika :Trabzonspor'da Alanzinho sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Hamidou'da kaldı.

72.Dakika :Trabzonspor atağında Teo ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

70.Dakika :Trabzonspor atağında Teo sağ kanattan çizgiye indi, arka direğe ortasını yaptı ama top kimseye değmeden uzaklaştı.

69.Dakika :Kayserispor atağında Shawky sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

68.Dakika :Kayserispor atağında James Trosi ceza sahası içinde sol çaprazdan kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

66.Dakika :Trabzonspor atağında Ceyhun sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Hamidou'da kaldı.

64.Dakika :Trabzonspor'da Colman sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

63.Dakika :Kayserispor atağında Shawky ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top üstten auta çıktı.

62.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sağ kanattan çalımlarla çizgiye indi ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Hamidou'da kaldı.

61.Dakika :Trabzonspor atağında Ömer Aysan sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

60.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 33 numarayla Gabric Giren oyuncu 6 numarayla Ceyhun

59.Dakika :Trabzonspor atağında Colman ceza sahası içinde yerden kaleye şut denedi ama istediği vuruşu yapamayınca savunma topu uzaklaştırdı.

58.Dakika :Kayserispor atağında Troisi ceza sahası dışından kaleye çok sert vurdu ve top kaleci Onur'da kaldı.

57.Dakika :Kayserispor atağında Troisi ceza sahası içine doğru yerden pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

56.Dakika :Trabzonspor atağında savunmadan seken topa Alanzinho ceza sahası içinde kaleye sert vurdu ama top kaleci Hamidou'da kaldı.

55.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Burak Yılmaz Giren oyuncu 90 numarayla Teofilo

54.Dakika :Kayserispor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Semih, Giren oyuncu 90 numarayla Furkan

53.Dakika :Trabzonspor'da kaleci Onur'un tedavisi tamamlandı ve maç kaldığı yerden devam ediyor.

52.Dakika :Trabzonspor'da kaleci Onur topu alırken Makukula ile çarpışınca sakatlık geçirdi ve tedavisi için maça ara verildi.

51.Dakika :Kayserispor atağında Mehmet Eren sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Onur çıkarak topun sahibi oldu.

49.Dakika :Kayserispor atağında Mehmet Eren sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

48.Dakika :Trabzonspor'da Colman sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Hamidou çıkarak topun sahibi oldu.

47.Dakika :Trabzonspor atağında Selçuk ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top savunmaya çarparak kornere çıktı.

46.Dakika :Kayserispor hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

45.Dakika :Hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.

45.Dakika :Trabzonspor atağında Selçuk ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top kaleci Hamidou'da kaldı.

45.Dakika :4. Hakem Koray Gençerler ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

44.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası içinde topla buluştu şut vurmak isterken savunma müdahele ederek tehlikeyi önledi.

43.Dakika :Trabzonspor atağında Selçuk sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

42.Dakika :Kayserispor'da Serdar Kesimal rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

41.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan topla hızla ilerlemek istedi ama rakibinin müdahelesiyle yerde kalınca hakem Fırat Aydınus serbest vuruş kararı verdi.

40.Dakika :Kayserispor atağında Hakan sağ kanatta hareketlenen Mehmet Eren'i düşündü ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

39.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sol kanattan topla çizgiye indi ön direğe ortasını yaptı ama savunma rahat bir şekilde kafayla topu uzaklaştırdı.

38.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

37.Dakika :Kayserispor'da Aydın rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

36.Dakika :Trabzonspor atağında Ömer Aysan sağ kanatta topla buluştu bekletmeden ceza sahası içine ortasını yaptı Burak Yılmaz yükseldi müsait pozisyonda kafayı vurdu ve top kaleci Hamidou'da kaldı.

35.Dakika :Trabzonspor'da Alanzinho sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu taca gönderdi.

34.Dakika :Kayserispor atağında savunmanın arkasına atılan topa Makukula hareketlendi ama öncesinde hakem ofsayt kararı verdi.

32.Dakika :Kayserispor atağında Makukula ceza sahası içine atılan topa hareketlendi ama topu almak isterken ayağını fazla kaldırınca hakem Fırat Aydınus serbest vuruş kararı verdi.

30.Dakika :Kayserispor atağında Mehmet Eren sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top doğrudan auta çıktı.

29.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Alanzinho ceza sahası içine yerden arapasını attı Gabric topla buluştu, dönerek hızla ceza sahası içine girdi kaleye şut vurmak üzeriyken savunmada Aydın son anda müdahele ederek topu Gabric'e de çarptırarak auta gönderdi.

28.Dakika :Kayserispor atağında Mehmet Eren sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı ama gerilerden gelen Semih yetişemeyince top doğrudan auta çıktı.

27.Dakika :Kayserispor atağında Mehmet Eren sağ kanatta topla buluştu ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

26.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sol kanatta topla buluştu bekletmeden ön direğe ortasını yaptı ama savunmada Serdar Kesimal son anda müdahele ederek tehlikeyi uzaklaştırdı.

25.Dakika :Trabzonspor atağında Selçuk ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.

24.Dakika :Trabzonspor atağında Colman ceza yayı üzerinden ayağının dışıyla kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

23.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

21.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

19.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

18.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sol kanatta topla buluştu, çizgiye doğru ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Hamidou'da kaldı.

17.Dakika :Trabzonspor atağında Cale sol kanatta hareketlenen Gabric'e pasını attı ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

16.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Colman sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı savunmadan gelen Egemen yükseldi kafayı vurdu ve kaleci Hamidou son anda topu köşeden çıkardı.

15.Dakika :Kayserispor atağında Abdullah ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

14.Dakika :Trabzonspor'da Gabric gördüğü bu sarı kartla haftaya cezalı duruma düştü.

13.Dakika :Trabzonspor'da Gabric rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

12.Dakika :Trabzonspor'da Alanzinho sağ kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

11.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sağ kanattan hızla içeriye girdi yerden pasını vermek istedi ama savunma son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi.

10.Dakika :Kayserispor atağında Makukula sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Onur çıkarak topun sahibi oldu.

9.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Umut yükseldi ama hakem Fırat Aydınus öncesinde Umut'un faul yaptığına karar verdi.

8.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı kafalardan seken top kaleye yöneldi ve savunmada Serdar Kesimal son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

7.Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan ceza sahası içine hareketlenen Colman'a pasını verdi ama Colman topu ayağından açınca pozisyon autla sonuçlandı.

6.Dakika :Kayserispor'da Semih rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

4.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho orta alandan kaptığı topla ceza sahası içine yöneldi ama savunma ayak koyarak tehlikeyi önledi.

3.Dakika :Kayserispor atağında Troisi sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

2.Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu taca gönderdi.

1.Dakika :Karşılaşma Trabzonspor'dan Umut'un vuruşuyla başlıyor.

0.Dakika :Turkcell Süper Lig 2009-2010 sezonu ilk yarısında İki takım arasında oynanan karşılaşma 2-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

0.Dakika :Turkcell Super Lig 2009 - 2010 Sezonu 27.hafta kapanış karşılaşmasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor'a konuk oluyor.

Kayserispor-Trabzonspor karşılaşmasının hakem ve takım kadroları şöyle:

Hakemler: Fırat Aydınus, Volkan Narinç, Erdem Bayık

Kayserispor: Souleymanou, Toledo, Semih, Makakula, Troısı, Aydın Toscalı, Hakan, Shawykı, Serdar, Mehmet Eren, Abdullah

Trabzonspor: Recep, Ömer Aysan, Remzi, Egemen, Cale, Selçuk, Drago Gabric, Colman, Burak Yılmaz, Carlos Costa, Umut Bulut


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler