Tüzmen: 'Ekonomimiz daha güçlü'

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen partisinin Mersin il Teşkilatı'nca Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Tüzmen'in ''Dünyada bir kriz var, ama biz güzel bir bayram yapıyoruz. Çünkü ayaklarımız yere sağlam basıyor, ekonomimiz daha güçlü'' dedi.

Yayınlanma: 30.09.2008 - 13:37
Abone Ol google-news

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, partisinin Mersin il Teşkilatınca Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Mersin'de genel seçimler öncesinde bir takım sözler verdiklerini hatırlatan Tüzmen, ''verdiğimiz sözlerin hepsi aklımızda. Bizim amacımız, Mersin'imizi gerçekten ayağa kaldırıp, Türkiye'deki ve dünyadaki hak ettiği yere getirmek'' dedi.

İhracatı geliştirebilmek için sürekli çalıştıklarını ifade eden Tüzmen, şunları kaydetti: ''Son 9 ayda ihracatımız 100 milyar doları geçti. Dünyada bir kriz var. Ama biz güzel bir bayram yapıyoruz. Çünkü ayaklarımız yere sağlam basıyor, ekonomimiz daha güçlü. Önümüzde bir bayram daha var, yerel seçimler. Aynı coşkuyu o zamanda kutlayacağız. Bu nedenle vatandaşımızın içinde bulunduğu bir kadro oluşturma gayretindeyiz.''

Konuşmasının ardından partililerle sohbet eden Bakan Tüzmen, çocuklara da oyuncak dağıttı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler